U Bentuk Bantal Perjalanan

  • Memory Foam U Shape Neck Pillow

    Memori Foam U Wangun Beuheung Bantal

    Desain ergonomis pikeun ngajagi tulang tonggong serviks anjeun.

    Tutup lemes sareng ritsleting anu teu katingali, pikaresepeun pikeun dirampa

    Busa memori 100% kanggo pangrojong beuheung anu saé.

     

    Spesifikasi Produk:

    Ukuran: 28 * 25 * 15cm

    Beurat: 290g

    Panutup: Buludru atanapi Disesuaikan

    Inti: 100% Foam Memori

  • Memory Foam U Shape Neck Pillow

    Memori Foam U Wangun Beuheung Bantal

    Penampilan sato kartun, disambut ku barudak.

     

    Inti busa memori, bahan aman, kapadetan tinggi sareng rebound laun, henteu bau, teu aya racun.

    Panutup anu pikaresepeun, napas, lemes sareng ramah kulit.

     

     Spesifikasi Produk:

    Ukuran: 28 * 25 * 15cm

    Beurat: 290g

    Panutup: Buludru atanapi Disesuaikan

    Inti: Foam Mémori