Bébas Makeup Teardrop

  • Makeup Sponge Puff/Blender with Customized Logo

    Makeup Sponge Puff / Blénder sareng Logo Khusus

    Spons makeup mangrupikeun salah sahiji kosmétik anu diperyogikeun pikeun budak awéwé. Bolu makeup sacara sampurna menerkeun makeup pikeun kulit anu rata sareng katingali lemes. Éta tiasa nganggo makeup gancang. Paling épéktip nalika dianggo nganggo bubuk tapi tiasa dianggo ku cair sareng krim. Éta ogé tiasa exfoliate sareng miceun makeup.

    Bahan: spons (polyurethane)

    Dicuci: Leres

    Pakét: 100pcs / kantong, 1200pcs / karton,

    Ukuran karton 40 * 45 * 60cm atanapi

    1500 pcs / karton Ukuran karton 45 * 45 * 60cm,

    Paket tiasa didesain sakumaha pamundut anjeun.

    Logo: Logo Khusus Ditarima, OEM sareng ODM wilujeng sumping.

    Ukuran: 40mm * 60mm

    Wangun: Teardrop Makeup Sponge, Cucurbit Makeup Sponge, Makeup Sponge with Cut, Customized Bentuk