Bola Stress Foam PU

  • Kangaroo Wallaby European Pu Foam toys stress ball

    Kangaroo Wallaby Éropa Pu Foam cocooan bola setrés

    Ekstra ageung, tambahan lemes sareng tambahan pikaresepeun

    Upami anjeun cicing di handapeun batu, meres cocooan, atanapi Squishies, anu janten tren ayeuna. Sawawa sareng murangkalih sami-sami obsesi. Sareng nalika éta nyugemakeun pisan pikeun meresan alit-alit éta, atanapi dina hal ieu sato-sato anu lucu, lucu, tuangeun atanapi unicorn, saleresna aya rasa anu saéstuna.

    Squishies mangrupikeun cocooan busa anu caang anu rupa-rupa bentuk, desain sareng ukuran. Aya sato alit anu lucu, donat raksasa atanapi kentang goreng. Unicorn sparkling, susu oyag, melon cai, kerucut és krim atanapi alpukat raksasa. Sakumaha namina nunjukkeun, kamampuan anu aranjeunna sadayana sami nyaéta anjeun tiasa sareng kedah mereskeun sihir aranjeunna. Nyesek kunyuk raoseun sapertos naksir seueur roti Roti di antara ramo anjeun. Hijina bédana nyaéta squishes tetep kana bentuk aslina. Terus-terusan deui. Siga sihir.

    Squishies parantos janten pikasieuneun pisan kaulinan ti saprak diwanohkeun. Anjeun tiasa ngagentos setrés sareng kahariwang ku meresan aranjeunna, lumayan resep maén sareng alat panyali. Sababaraha urang ngalaporkeun yén maén sareng licik nalika damel, mikir atanapi ngerjakeun PR, aranjeunna ngagaduhan konsentrasi tambahan. Sanaos ieu henteu diuji sacara klinis, hiji hal jelas. Barudak sareng déwasa ngan cinta aranjeunna.

    Ngaran produk: Kangaroo Wallaby European Pu Foam

    Jumlah barang: K1

    Ukuran: 12cm

    Sértipikasi: SGS; EN71-1 / 2/3

    Tempat Asalna: Shandong, Cina

    Bahan: PU, Foam

    Kelir: warna-warni

    Gaya: Dolanan Promosi

    Logo: Logo Khusus Dicetak

    Sampel: Sadia

     

     

  • Giant size soft pu stress ball large size lemon squeeze toy with customized

    Ukuran raksasa lemes pu stres bal ukuranana ageung memeres cocooan kalayan khusus

    Ekstra ageung, tambahan lemes sareng tambahan pikaresepeun

    Upami anjeun cicing di handapeun batu, meres cocooan, atanapi Squishies, anu janten tren ayeuna. Sawawa sareng murangkalih sami-sami obsesi. Sareng nalika éta nyugemakeun pisan pikeun meresan alit-alit éta, atanapi dina hal ieu sato-sato anu lucu, lucu, tuangeun atanapi unicorn, saleresna aya rasa anu saéstuna.

    Squishies mangrupikeun cocooan busa anu caang anu rupa-rupa bentuk, desain sareng ukuran. Aya sato alit anu lucu, donat raksasa atanapi kentang goreng. Unicorn sparkling, susu oyag, melon cai, kerucut és krim atanapi alpukat raksasa. Sakumaha namina nunjukkeun, kamampuan anu aranjeunna sadayana sami nyaéta anjeun tiasa sareng kedah mereskeun sihir aranjeunna. Nyesek kunyuk raoseun sapertos naksir seueur roti Roti di antara ramo anjeun. Hijina bédana nyaéta squishes tetep kana bentuk aslina. Terus-terusan deui. Siga sihir.

    Squishies parantos janten pikasieuneun pisan kaulinan ti saprak diwanohkeun. Anjeun tiasa ngagentos setrés sareng kahariwang ku meresan aranjeunna, lumayan resep maén sareng alat panyali. Sababaraha urang ngalaporkeun yén maén sareng licik nalika damel, mikir atanapi ngerjakeun PR, aranjeunna ngagaduhan konsentrasi tambahan. Sanaos ieu henteu diuji sacara klinis, hiji hal jelas. Barudak sareng déwasa ngan cinta aranjeunna.

    Ngaran produk: pu stress ball ukuranana ageung jeruk nipis

    Jumlah barang: DCPU-F11

    Ukuran: 10cm * 10cm * 8cm

    Sértipikasi: SGS; EN71-1 / 2/3

    Tempat Asalna: Shandong, Cina

    Bahan: PU, Foam

    Warna: konéng; pink

    Gaya: Dolanan Promosi

    Logo: Logo Khusus Dicetak

    Sampel: Sadia

     

  • custom chinese pu foam chicken anti stress ball

    adat pu pu cina hayam anti setrés bal

    Ekstra ageung, tambahan lemes sareng tambahan pikaresepeun

    Upami anjeun cicing di handapeun batu, meres cocooan, atanapi Squishies, anu janten tren ayeuna. Sawawa sareng murangkalih sami-sami obsesi. Sareng nalika éta nyugemakeun pisan pikeun meresan alit-alit éta, atanapi dina hal ieu sato-sato anu lucu, lucu, tuangeun atanapi unicorn, saleresna aya rasa anu saéstuna.

    Squishies mangrupikeun cocooan busa anu caang anu rupa-rupa bentuk, desain sareng ukuran. Aya sato alit anu lucu, donat raksasa atanapi kentang goreng. Unicorn sparkling, susu oyag, melon cai, kerucut és krim atanapi alpukat raksasa. Sakumaha namina nunjukkeun, kamampuan anu aranjeunna sadayana sami nyaéta anjeun tiasa sareng kedah mereskeun sihir aranjeunna. Nyesek kunyuk raoseun sapertos naksir seueur roti Roti di antara ramo anjeun. Hijina bédana nyaéta squishes tetep kana bentuk aslina. Terus-terusan deui. Siga sihir.

    Squishies parantos janten pikasieuneun pisan kaulinan ti saprak diwanohkeun. Anjeun tiasa ngagentos setrés sareng kahariwang ku meresan aranjeunna, lumayan resep maén sareng alat panyali. Sababaraha urang ngalaporkeun yén maén sareng licik nalika damel, mikir atanapi ngerjakeun PR, aranjeunna ngagaduhan konsentrasi tambahan. Sanaos ieu henteu diuji sacara klinis, hiji hal jelas. Barudak sareng déwasa ngan cinta aranjeunna.

    Ngaran produk: pu foam hayam anti setrés bola

    Jumlah barang: DCPU-A015

    Ukuran: 9cm * 10cm * 7cm

    Sértipikasi: SGS; EN71-1 / 2/3

    Tempat Asalna: Shandong, Cina

    Bahan: PU, Foam

    Warna: konéng

    Gaya: Dolanan Promosi

    Logo: Logo Khusus Dicetak

    Sampel: Sadia

  • hot selling jumbo kawaii beautiful pink blue foam fish squishy little kawaii whales Anti Stress Toy

    jual panas jumbo kawaii geulis pink lauk biru busa squishy saeutik paus kawaii Anti Stress Toy

    Ekstra ageung, tambahan lemes sareng tambahan pikaresepeun

    Upami anjeun cicing di handapeun batu, meres cocooan, atanapi Squishies, anu janten tren ayeuna. Sawawa sareng murangkalih sami-sami obsesi. Sareng nalika éta nyugemakeun pisan pikeun meresan alit-alit éta, atanapi dina hal ieu sato-sato anu lucu, lucu, tuangeun atanapi unicorn, saleresna aya rasa anu saéstuna.

    Squishies mangrupikeun cocooan busa anu caang anu rupa-rupa bentuk, desain sareng ukuran. Aya sato alit anu lucu, donat raksasa atanapi kentang goreng. Unicorn sparkling, susu oyag, melon cai, kerucut és krim atanapi alpukat raksasa. Sakumaha namina nunjukkeun, kamampuan anu aranjeunna sadayana sami nyaéta anjeun tiasa sareng kedah mereskeun sihir aranjeunna. Nyesek kunyuk raoseun sapertos naksir seueur roti Roti di antara ramo anjeun. Hijina bédana nyaéta squishes tetep kana bentuk aslina. Terus-terusan deui. Siga sihir.

    Squishies parantos janten pikasieuneun pisan kaulinan ti saprak diwanohkeun. Anjeun tiasa ngagentos setrés sareng kahariwang ku meresan aranjeunna, lumayan resep maén sareng alat panyali. Sababaraha urang ngalaporkeun yén maén sareng licik nalika damel, mikir atanapi ngerjakeun PR, aranjeunna ngagaduhan konsentrasi tambahan. Sanaos ieu henteu diuji sacara klinis, hiji hal jelas. Barudak sareng déwasa ngan cinta aranjeunna.

    Ngaran produk: Paus kawaii sakedik licik Anti Stress Toy

    Jumlah barang: DCPU-A004

    Ukuran: 6cm * 10.5cm * 6.5cm / 8cm * 13.5cm * 8.5cm

    Sértipikasi: SGS; EN71-1 / 2/3

    Tempat Asalna: Shandong, Cina

    Bahan: PU, Foam

    Warna: pink; biru

    Gaya: Dolanan Promosi

    Logo: Logo Khusus Dicetak

    Sampel: Sadia

  • Home Kids Play Toys Cute Animal Stress Ball PU Slow Rising Jumbo Unicorn Squishy birthday gifts for girls

    Bumi Barudak Maénkeun Mainan Lucu Sasatoan Setrés Bola PU Slow Rising Jumbo Unicorn Squishy kado ulang taun pikeun budak awéwé

    Ekstra ageung, tambahan lemes sareng tambahan pikaresepeun

    Upami anjeun cicing di handapeun batu, meres cocooan, atanapi Squishies, anu janten tren ayeuna. Sawawa sareng murangkalih sami-sami obsesi. Sareng nalika éta nyugemakeun pisan pikeun meresan alit-alit éta, atanapi dina hal ieu sato-sato anu lucu, lucu, tuangeun atanapi unicorn, saleresna aya rasa anu saéstuna.

    Squishies mangrupikeun cocooan busa anu caang anu rupa-rupa bentuk, desain sareng ukuran. Aya sato alit anu lucu, donat raksasa atanapi kentang goreng. Unicorn sparkling, susu oyag, melon cai, kerucut és krim atanapi alpukat raksasa. Sakumaha namina nunjukkeun, kamampuan anu aranjeunna sadayana sami nyaéta anjeun tiasa sareng kedah mereskeun sihir aranjeunna. Nyesek kunyuk raoseun sapertos naksir seueur roti Roti di antara ramo anjeun. Hijina bédana nyaéta squishes tetep kana bentuk aslina. Terus-terusan deui. Siga sihir.

    Squishies parantos janten pikasieuneun pisan kaulinan ti saprak diwanohkeun. Anjeun tiasa ngagentos setrés sareng kahariwang ku meresan aranjeunna, lumayan resep maén sareng alat panyali. Sababaraha urang ngalaporkeun yén maén sareng licik nalika damel, mikir atanapi ngerjakeun PR, aranjeunna ngagaduhan konsentrasi tambahan. Sanaos ieu henteu diuji sacara klinis, hiji hal jelas. Barudak sareng déwasa ngan cinta aranjeunna.

    Ngaran produk: Jumbo Unicorn Squishy

    Nomer barang: DCPU-A007

    Ukuran: 7.5cm * 10cm * 14cm

    Sértipikasi: SGS; EN71-1 / 2/3

    Tempat Asalna: Shandong, Cina

    Bahan: PU, Foam

    Warna: pink; bodas

    Gaya: Dolanan Promosi

    Logo: Logo Khusus Dicetak

    Sampel: Sadia

  • Manufacturer of Eco Friendly oem custom squishy toys anti-stress PU Foam ball

    Pabrikan Eco Friendly oem custom squishy cocoan anti setrés PU PU Foam ball

    Bola setrés ngaktipkeun saluran indrawi dina uteuk anjeun (kusabab anjeun ngaraos otot anjeun ngontrak sareng bersantai nalika anjeun meres), anu ngaleungitkeun énergi négatip kaleuleuwihan anu dianggo ku saluran intelektual anjeun.

  • Custom squishy toys anti-stress ball Playground toy

    Kaulinan squishy custom kaulinan anti-setrés bola kaulinan Playground

    Ngaraos rada gugup atanapi hariwang akhir-akhir ieu? Atanapi meureun anjeun setrés ampir unggal dinten kusabab sakola atanapi damel? Upami jawaban anjeun pikeun patarosan ieu leres, maka kami gaduh solusi anu saderhana pikeun anjeunbal setrés!

    Naha Bola setrés? Mangpaat Bola Stres Top

    1. Ngaleupaskeun tegangan otot.

    2. Mindahkeun perhatian anjeun.

    3. Ngarangsang saraf anjeun.

    4. Ningkatkeun fokus sareng konsentrasi.

    5. Ngubaran tatu-tangan tinangtu.

  • Anti-stress Smiley face ball

    Anti-setrés Seuri bal bola

    Meres bal setrés tiasa ngabantosan rehabilitasi dina otot tangan anjeun sareng ningkatkeun cengkraman anjeun. Langkung saé upami anjeun meres bal dina lontar anjeun sakumaha saketapna teras lalaunan ngaleupaskeun cekelan anjeun. Laksanakeun tilu sét 10 repetisi dua kali sapoé pikeun kéngingkeun deui sababaraha kakuatan.

  • OEM squishy toys anti-stress pu Foam Sports Ball

    OEM kaulinan licik anti setrés pu Foam Sports Ball

    Bola setrés sanés ngan ukur ngareuwaskeun setrés. Éta ogé ngabantosan anjeun ngalaksanakeun leungeun sareng ramo pikeun nyingkahan kaayaan anu tangtu sapertos rematik sareng sindrom torowongan carpal. Otot dina panangan sareng pigeulang tangan anjeun ogé tiasa ngaleuleuskeun tina waktos sabab seueur teuing, dugi ka kaayaan ieu. Alternatipna, tatu anu lumangsung langkung luhur dina panangan anjeun (sapertos siku siku) tiasa nyababkeun anjeun ngawatesan panggunaan otot dina panangan éta, ngarah kana atrofi otot. Tungtungna, kaayaan médis anu tangtu atanapi pangobatan ogé tiasa nyababkeun kalemahan otot, sapertos fistula atanapi kekeringan kusabab pangobatan kémoterapi.

  • Manufacturer cheap Eco Friendly oem custom squishy toys anti-stress ball PU football

    Pabrikan mirah Eco Friendly oem custom squishy cocoan anti setrés bal PU bal

    Jalma anu parantos nganggo bal setréskalebet murid dina pangajaran ieuparantos sering mendakan aranjeunna janten épéktip dina ningkatkeun fokus aranjeunna anu aranjeunna hoyong teraskeun ngagunakeunana sacara rutin saatos ngan saukur nyobian aranjeunna.

  • Manufacturer cheap Eco Friendly oem custom squishy toys anti-stress ball Water drop hand grip training ball

    Pabrikan mirah Eco Friendly oem custom squishy cocoan anti setrés bola Cai serelek tangan latihan genggaman bal

    Pikeun murid sareng déwasa anu resep gerak-gerik, ngagunakeun bola setrés nawiskeun aranjeunna cara pikeun mindahkeun anu pikaresepeun, tanpa kedah kalibet dina paripolah anu ngaganggu. Janten, sanés bola setrés ningkatkeun fokus jalma anu ngagunakeunana, tapi éta ogé tiasa ningkatkeun kamampuan jalma-jalma disakurilingna pikeun konsentrasi kana tugas anu dituju.

  • Rival pu foam bullet ball for guns

    Saingan pu busa bola pelor pikeun bedil

    Panilitian panilitian nunjukkeun yén ngagunakeun bola setrés tiasa ningkatkeun fokus, perhatian, sareng konsentrasi diantara sakumpulan murid kelas genep. Murid nunjukkeun paningkatan perhatian sareng konsentrasi na kana sababaraha épék anu dilakukeun ku bola setrés. Salaku conto, sababaraha ngalaporkeun yén aranjeunna lirén ngiringan ngabiayaan, kabiasaan fidgeting, sapertos ngegel kuku, nalika aranjeunna tiasa nganggo bola setrés.