PU Foam Squishy Kaulinan

  • Free sample factory custom pu anti stress squishy toy cute slow rising big orange squishy

    Sampel pabrik gratis kustom pu anti setrés cocooan lucu lucu laun naek oranye gedé

    Ekstra ageung, tambahan lemes sareng tambahan pikaresepeun

    Upami anjeun cicing di handapeun batu, meres cocooan, atanapi Squishies, anu janten tren ayeuna. Sawawa sareng murangkalih sami-sami obsesi. Sareng nalika éta nyugemakeun pisan pikeun meresan alit-alit éta, atanapi dina hal ieu sato-sato anu lucu, lucu, tuangeun atanapi unicorn, saleresna aya rasa anu saéstuna.

    Squishies mangrupikeun cocooan busa anu caang anu rupa-rupa bentuk, desain sareng ukuran. Aya sato alit anu lucu, donat raksasa atanapi kentang goreng. Unicorn sparkling, susu oyag, melon cai, kerucut és krim atanapi alpukat raksasa. Sakumaha namina nunjukkeun, kamampuan anu aranjeunna sadayana sami nyaéta anjeun tiasa sareng kedah mereskeun sihir aranjeunna. Nyesek kunyuk raoseun sapertos naksir seueur roti Roti di antara ramo anjeun. Hijina bédana nyaéta squishes tetep kana bentuk aslina. Terus-terusan deui. Siga sihir.

    Squishies parantos janten pikasieuneun pisan kaulinan ti saprak diwanohkeun. Anjeun tiasa ngagentos setrés sareng kahariwang ku meresan aranjeunna, lumayan resep maén sareng alat panyali. Sababaraha urang ngalaporkeun yén maén sareng licik nalika damel, mikir atanapi ngerjakeun PR, aranjeunna ngagaduhan konsentrasi tambahan. Sanaos ieu henteu diuji sacara klinis, hiji hal jelas. Barudak sareng déwasa ngan cinta aranjeunna.

    Ngaran produk: Jumbo lucu lalaunan naék jeruk ageung

    Nomer barang: ORANGE01

    Ukuran: 25cm

    Sértipikasi: SGS; EN71-1 / 2/3

    Tempat Asalna: Shandong, Cina

    Bahan: PU, Foam

    Kelir: warna-warni

    Gaya: Dolanan Promosi

    Logo: Logo Khusus Dicetak

    Sampel: Sadia

     

  • New Designs virus squishy toys Halloween Terrorist virus toy emulational virus Manufacturer Promotional

    Desain Anyar virus kaulinan licik Lebaran Teroris kaulinan virus emulational Produsén Promosi

    Ekstra ageung, tambahan lemes sareng tambahan pikaresepeun

    Upami anjeun cicing di handapeun batu, meres cocooan, atanapi Squishies, anu janten tren ayeuna. Sawawa sareng murangkalih sami-sami obsesi. Sareng nalika éta nyugemakeun pisan pikeun meresan alit-alit éta, atanapi dina hal ieu sato-sato anu lucu, lucu, tuangeun atanapi unicorn, saleresna aya rasa anu saéstuna.

    Squishies mangrupikeun cocooan busa anu caang anu rupa-rupa bentuk, desain sareng ukuran. Aya sato alit anu lucu, donat raksasa atanapi kentang goreng. Unicorn sparkling, susu oyag, melon cai, kerucut és krim atanapi alpukat raksasa. Sakumaha namina nunjukkeun, kamampuan anu aranjeunna sadayana sami nyaéta anjeun tiasa sareng kedah mereskeun sihir aranjeunna. Nyesek kunyuk raoseun sapertos naksir seueur roti Roti di antara ramo anjeun. Hijina bédana nyaéta squishes tetep kana bentuk aslina. Terus-terusan deui. Siga sihir.

    Squishies parantos janten pikasieuneun pisan kaulinan ti saprak diwanohkeun. Anjeun tiasa ngagentos setrés sareng kahariwang ku meresan aranjeunna, lumayan resep maén sareng alat panyali. Sababaraha urang ngalaporkeun yén maén sareng licik nalika damel, mikir atanapi ngerjakeun PR, aranjeunna ngagaduhan konsentrasi tambahan. Sanaos ieu henteu diuji sacara klinis, hiji hal jelas. Barudak sareng déwasa ngan cinta aranjeunna.

    Nami produk: Mainan licik virus Desain Anyar

    Jumlah barang: V1

    Ukuran: 10cm * 7.5cm * 5.3cm

    Sértipikasi: SGS; EN71-1 / 2/3

    Tempat Asalna: Shandong, Cina

    Bahan: PU, Foam

    Kelir: warna-warni

    Gaya: Dolanan Promosi

    Logo: Logo Khusus Dicetak

    Sampel: Sadia

     

     

  • Factory Wholesale New Jumbo Squishy Kawaii Ice Cream Bear Soft PU Foam Slow Rising Stress Relief Ball Toys Gifts

    Pabrik Grosir Anyar Jumbo Squishy Kawaii És Krim Bear lemes PU Foam Slow Rising Stress relief Ball Toys Hadiah

    Ekstra ageung, tambahan lemes sareng tambahan pikaresepeun

    Upami anjeun cicing di handapeun batu, meres cocooan, atanapi Squishies, anu janten tren ayeuna. Sawawa sareng murangkalih sami-sami obsesi. Sareng nalika éta nyugemakeun pisan pikeun meresan alit-alit éta, atanapi dina hal ieu sato-sato anu lucu, lucu, tuangeun atanapi unicorn, saleresna aya rasa anu saéstuna.

    Squishies mangrupikeun cocooan busa anu caang anu rupa-rupa bentuk, desain sareng ukuran. Aya sato alit anu lucu, donat raksasa atanapi kentang goreng. Unicorn sparkling, susu oyag, melon cai, kerucut és krim atanapi alpukat raksasa. Sakumaha namina nunjukkeun, kamampuan anu aranjeunna sadayana sami nyaéta anjeun tiasa sareng kedah mereskeun sihir aranjeunna. Nyesek kunyuk raoseun sapertos naksir seueur roti Roti di antara ramo anjeun. Hijina bédana nyaéta squishes tetep kana bentuk aslina. Terus-terusan deui. Siga sihir.

    Squishies parantos janten pikasieuneun pisan kaulinan ti saprak diwanohkeun. Anjeun tiasa ngagentos setrés sareng kahariwang ku meresan aranjeunna, lumayan resep maén sareng alat panyali. Sababaraha urang ngalaporkeun yén maén sareng licik nalika damel, mikir atanapi ngerjakeun PR, aranjeunna ngagaduhan konsentrasi tambahan. Sanaos ieu henteu diuji sacara klinis, hiji hal jelas. Barudak sareng déwasa ngan cinta aranjeunna.

    Ngaran produk: Jumbo Squishy Kawaii Ice Cream Bear

    Nomer barang: ICB01

    Ukuran: 11cm * 10cm * 7.2cm

    Sértipikasi: SGS; EN71-1 / 2/3

    Tempat Asalna: Shandong, Cina

    Bahan: PU, Foam

    Kelir: warna-warni

    Gaya: Dolanan Promosi

    Logo: Logo Khusus Dicetak

    Sampel: Sadia

     

  • Hot selling super soft and colorful decompression cream premium quality oversized squishy ice cream slow rising

    Jual panas krim krim dekompresi super lemes sareng warna kualitas premium és krim squishy ageung naék

    Ekstra ageung, tambahan lemes sareng tambahan pikaresepeun

    Upami anjeun cicing di handapeun batu, meres cocooan, atanapi Squishies, anu janten tren ayeuna. Sawawa sareng murangkalih sami-sami obsesi. Sareng nalika éta nyugemakeun pisan pikeun meresan alit-alit éta, atanapi dina hal ieu sato-sato anu lucu, lucu, tuangeun atanapi unicorn, saleresna aya rasa anu saéstuna.

    Squishies mangrupikeun cocooan busa anu caang anu rupa-rupa bentuk, desain sareng ukuran. Aya sato alit anu lucu, donat raksasa atanapi kentang goreng. Unicorn sparkling, susu oyag, melon cai, kerucut és krim atanapi alpukat raksasa. Sakumaha namina nunjukkeun, kamampuan anu aranjeunna sadayana sami nyaéta anjeun tiasa sareng kedah mereskeun sihir aranjeunna. Nyesek kunyuk raoseun sapertos naksir seueur roti Roti di antara ramo anjeun. Hijina bédana nyaéta squishes tetep kana bentuk aslina. Terus-terusan deui. Siga sihir.

    Squishies parantos janten pikasieuneun pisan kaulinan ti saprak diwanohkeun. Anjeun tiasa ngagentos setrés sareng kahariwang ku meresan aranjeunna, lumayan resep maén sareng alat panyali. Sababaraha urang ngalaporkeun yén maén sareng licik nalika damel, mikir atanapi ngerjakeun PR, aranjeunna ngagaduhan konsentrasi tambahan. Sanaos ieu henteu diuji sacara klinis, hiji hal jelas. Barudak sareng déwasa ngan cinta aranjeunna.

    Nami produk: és krim squishy lalaunan naék

    Nomer barang: HUGE Squishy Ice-Cream

    Ukuran: 300 * 100 * 100MM

    Sértipikasi: SGS; EN71-1 / 2/3

    Tempat Asalna: Shandong, Cina

    Bahan: PU, Foam

    Kelir: warna-warni

    Gaya: Dolanan Promosi

    Logo: Logo Khusus Dicetak

    Sampel: Sadia

     

  • Squishy pens perfect for birthday gift

    Pulpén squishy sampurna pikeun kado ulang taun

    Ekstra ageung, tambahan lemes sareng tambahan pikaresepeun

    Upami anjeun cicing di handapeun batu, meres cocooan, atanapi Squishies, anu janten tren ayeuna. Sawawa sareng murangkalih sami-sami obsesi. Sareng nalika éta nyugemakeun pisan pikeun meresan alit-alit éta, atanapi dina hal ieu sato-sato anu lucu, lucu, tuangeun atanapi unicorn, saleresna aya rasa anu saéstuna.

    Squishies mangrupikeun cocooan busa anu caang anu rupa-rupa bentuk, desain sareng ukuran. Aya sato alit anu lucu, donat raksasa atanapi kentang goreng. Unicorn sparkling, susu oyag, melon cai, kerucut és krim atanapi alpukat raksasa. Sakumaha namina nunjukkeun, kamampuan anu aranjeunna sadayana sami nyaéta anjeun tiasa sareng kedah mereskeun sihir aranjeunna. Nyesek kunyuk raoseun sapertos naksir seueur roti Roti di antara ramo anjeun. Hijina bédana nyaéta squishes tetep kana bentuk aslina. Terus-terusan deui. Siga sihir.

    Squishies parantos janten pikasieuneun pisan kaulinan ti saprak diwanohkeun. Anjeun tiasa ngagentos setrés sareng kahariwang ku meresan aranjeunna, lumayan resep maén sareng alat panyali. Sababaraha urang ngalaporkeun yén maén sareng licik nalika damel, mikir atanapi ngerjakeun PR, aranjeunna ngagaduhan konsentrasi tambahan. Sanaos ieu henteu diuji sacara klinis, hiji hal jelas. Barudak sareng déwasa ngan cinta aranjeunna.

    Ngaran produk: Pulpén squishy sampurna pikeun kado ulang taun

    Nomer barang: Pulpen licik 01

    Ukuran: 17 * 4cm

    Sértipikasi: SGS; EN71-1 / 2/3

    Tempat Asalna: Shandong, Cina

    Bahan: PU, Foam

    Kelir: warna-warni

    Gaya: Dolanan Promosi

    Logo: Logo Khusus Dicetak

    Sampel: Sadia

     

     

  • How to make Homemade Squishies that are Slow Rising

    Kumaha cara ngadamel Squishies Homemade anu Lalaunan Rising

    Ekstra ageung, tambahan lemes sareng tambahan pikaresepeun

    Upami anjeun cicing di handapeun batu, meres cocooan, atanapi Squishies, anu janten tren ayeuna. Sawawa sareng murangkalih sami-sami obsesi. Sareng nalika éta nyugemakeun pisan pikeun meresan alit-alit éta, atanapi dina hal ieu sato-sato anu lucu, lucu, tuangeun atanapi unicorn, saleresna aya rasa anu saéstuna.

    Squishies mangrupikeun cocooan busa anu caang anu rupa-rupa bentuk, desain sareng ukuran. Aya sato alit anu lucu, donat raksasa atanapi kentang goreng. Unicorn sparkling, susu oyag, melon cai, kerucut és krim atanapi alpukat raksasa. Sakumaha namina nunjukkeun, kamampuan anu aranjeunna sadayana sami nyaéta anjeun tiasa sareng kedah mereskeun sihir aranjeunna. Nyesek kunyuk raoseun sapertos naksir seueur roti Roti di antara ramo anjeun. Hijina bédana nyaéta squishes tetep kana bentuk aslina. Terus-terusan deui. Siga sihir.

    Squishies parantos janten pikasieuneun pisan kaulinan ti saprak diwanohkeun. Anjeun tiasa ngagentos setrés sareng kahariwang ku meresan aranjeunna, lumayan resep maén sareng alat panyali. Sababaraha urang ngalaporkeun yén maén sareng licik nalika damel, mikir atanapi ngerjakeun PR, aranjeunna ngagaduhan konsentrasi tambahan. Sanaos ieu henteu diuji sacara klinis, hiji hal jelas. Barudak sareng déwasa ngan cinta aranjeunna.

    Ngaran produk: cocooan DIY Squishy

    Nomer barang: DIY01

    Ukuran: 12cm * 10cm * 6cm

    Sértipikasi: SGS; EN71-1 / 2/3

    Tempat Asalna: Shandong, Cina

    Bahan: PU, Foam

    Kelir: warna-warni

    Gaya: Dolanan Promosi

    Logo: Logo Khusus Dicetak

    Sampel: Sadia

     

  • Color Customized Galaxy Hollipop Squishy Candy Squeeze Mesh Toy Balls

    Warna Disesuaikan Galaxy Hollipop Squishy Candy Peres Mesh Bola Bola

    Ekstra ageung, tambahan lemes sareng tambahan pikaresepeun

    Upami anjeun cicing di handapeun batu, meres cocooan, atanapi Squishies, anu janten tren ayeuna. Sawawa sareng murangkalih sami-sami obsesi. Sareng nalika éta nyugemakeun pisan pikeun meresan alit-alit éta, atanapi dina hal ieu sato-sato anu lucu, lucu, tuangeun atanapi unicorn, saleresna aya rasa anu saéstuna.

    Squishies mangrupikeun cocooan busa anu caang anu rupa-rupa bentuk, desain sareng ukuran. Aya sato alit anu lucu, donat raksasa atanapi kentang goreng. Unicorn sparkling, susu oyag, melon cai, kerucut és krim atanapi alpukat raksasa. Sakumaha namina nunjukkeun, kamampuan anu aranjeunna sadayana sami nyaéta anjeun tiasa sareng kedah mereskeun sihir aranjeunna. Nyesek kunyuk raoseun sapertos naksir seueur roti Roti di antara ramo anjeun. Hijina bédana nyaéta squishes tetep kana bentuk aslina. Terus-terusan deui. Siga sihir.

    Squishies parantos janten pikasieuneun pisan kaulinan ti saprak diwanohkeun. Anjeun tiasa ngagentos setrés sareng kahariwang ku meresan aranjeunna, lumayan resep maén sareng alat panyali. Sababaraha urang ngalaporkeun yén maén sareng licik nalika damel, mikir atanapi ngerjakeun PR, aranjeunna ngagaduhan konsentrasi tambahan. Sanaos ieu henteu diuji sacara klinis, hiji hal jelas. Barudak sareng déwasa ngan cinta aranjeunna.

    Ngaran produk: Permen Squishy

    Jumlah barang: DCPU-M102

    Ukuran: 7.5cm * 2.5 * 12.5cm

    Sértipikasi: SGS; EN71-1 / 2/3

    Tempat Asalna: Shandong, Cina

    Bahan: PU, Foam

    Kelir: warna-warni

    Gaya: Dolanan Promosi

    Logo: Logo Khusus Dicetak

    Sampel: Sadia

     

  • Soft Squishy Slow Rising Toys Rainbow Children Kids Love Jumbo Squishy Toys New design Squishy Rainbow

    Lemes Squishy Slow Rising Toys Pelangi Barudak Kids Love Jumbo Squishy Toys New design Squishy Rainbow

    Ekstra ageung, tambahan lemes sareng tambahan pikaresepeun

    Upami anjeun cicing di handapeun batu, meres cocooan, atanapi Squishies, anu janten tren ayeuna. Sawawa sareng murangkalih sami-sami obsesi. Sareng nalika éta nyugemakeun pisan pikeun meresan alit-alit éta, atanapi dina hal ieu sato-sato anu lucu, lucu, tuangeun atanapi unicorn, saleresna aya rasa anu saéstuna.

    Squishies mangrupikeun cocooan busa anu caang anu rupa-rupa bentuk, desain sareng ukuran. Aya sato alit anu lucu, donat raksasa atanapi kentang goreng. Unicorn sparkling, susu oyag, melon cai, kerucut és krim atanapi alpukat raksasa. Sakumaha namina nunjukkeun, kamampuan anu aranjeunna sadayana sami nyaéta anjeun tiasa sareng kedah mereskeun sihir aranjeunna. Nyesek kunyuk raoseun sapertos naksir seueur roti Roti di antara ramo anjeun. Hijina bédana nyaéta squishes tetep kana bentuk aslina. Terus-terusan deui. Siga sihir.

    Squishies parantos janten pikasieuneun pisan kaulinan ti saprak diwanohkeun. Anjeun tiasa ngagentos setrés sareng kahariwang ku meresan aranjeunna, lumayan resep maén sareng alat panyali. Sababaraha urang ngalaporkeun yén maén sareng licik nalika damel, mikir atanapi ngerjakeun PR, aranjeunna ngagaduhan konsentrasi tambahan. Sanaos ieu henteu diuji sacara klinis, hiji hal jelas. Barudak sareng déwasa ngan cinta aranjeunna.

    Ngaran produk: Squishy Slow Rising Toys Rainbow

    Jumlah barang: DCPU-M085

    Ukuran: 9.5cm * 4.5cm * 5cm

    Sértipikasi: SGS; EN71-1 / 2/3

    Tempat Asalna: Shandong, Cina

    Bahan: PU, Foam

    Kelir: warna-warni

    Gaya: Dolanan Promosi

    Logo: Logo Khusus Dicetak

    Sampel: Sadia

  • PU simulation toys Cartoon house shape PU auto parts slow rising squishy toy

    PU simulasi cocooan Wangun imah kartun PU bagian mobil lalaunan naék kaulinan licin

    Ekstra ageung, tambahan lemes sareng tambahan pikaresepeun

    Upami anjeun cicing di handapeun batu, meres cocooan, atanapi Squishies, anu janten tren ayeuna. Sawawa sareng murangkalih sami-sami obsesi. Sareng nalika éta nyugemakeun pisan pikeun meresan alit-alit éta, atanapi dina hal ieu sato-sato anu lucu, lucu, tuangeun atanapi unicorn, saleresna aya rasa anu saéstuna.

    Squishies mangrupikeun cocooan busa anu caang anu rupa-rupa bentuk, desain sareng ukuran. Aya sato alit anu lucu, donat raksasa atanapi kentang goreng. Unicorn sparkling, susu oyag, melon cai, kerucut és krim atanapi alpukat raksasa. Sakumaha namina nunjukkeun, kamampuan anu aranjeunna sadayana sami nyaéta anjeun tiasa sareng kedah mereskeun sihir aranjeunna. Nyesek kunyuk raoseun sapertos naksir seueur roti Roti di antara ramo anjeun. Hijina bédana nyaéta squishes tetep kana bentuk aslina. Terus-terusan deui. Siga sihir.

    Squishies parantos janten pikasieuneun pisan kaulinan ti saprak diwanohkeun. Anjeun tiasa ngagentos setrés sareng kahariwang ku meresan aranjeunna, lumayan resep maén sareng alat panyali. Sababaraha urang ngalaporkeun yén maén sareng licik nalika damel, mikir atanapi ngerjakeun PR, aranjeunna ngagaduhan konsentrasi tambahan. Sanaos ieu henteu diuji sacara klinis, hiji hal jelas. Barudak sareng déwasa ngan cinta aranjeunna.

    Ngaran produk: PU simulasi cocooan Cartoon house

    Jumlah barang: DCPU-M035

    Ukuran: 12cm * 11.5cm * 13cm

    Sértipikasi: SGS; EN71-1 / 2/3

    Tempat Asalna: Shandong, Cina

    Bahan: PU, Foam

    Kelir: warna-warni

    Gaya: Dolanan Promosi

    Logo: Logo Khusus Dicetak

    Sampel: Sadia

     

  • Wholesale secented kawaii squishy toy pink chocolate doll emulation for kids toys

    Borongan diamankeun kawaii squishy cocooan pink coklat boneka tiruan pikeun cocooan barudak

    Ekstra ageung, tambahan lemes sareng tambahan pikaresepeun

    Upami anjeun cicing di handapeun batu, meres cocooan, atanapi Squishies, anu janten tren ayeuna. Sawawa sareng murangkalih sami-sami obsesi. Sareng nalika éta nyugemakeun pisan pikeun meresan alit-alit éta, atanapi dina hal ieu sato-sato anu lucu, lucu, tuangeun atanapi unicorn, saleresna aya rasa anu saéstuna.

    Squishies mangrupikeun cocooan busa anu caang anu rupa-rupa bentuk, desain sareng ukuran. Aya sato alit anu lucu, donat raksasa atanapi kentang goreng. Unicorn sparkling, susu oyag, melon cai, kerucut és krim atanapi alpukat raksasa. Sakumaha namina nunjukkeun, kamampuan anu aranjeunna sadayana sami nyaéta anjeun tiasa sareng kedah mereskeun sihir aranjeunna. Nyesek kunyuk raoseun sapertos naksir seueur roti Roti di antara ramo anjeun. Hijina bédana nyaéta squishes tetep kana bentuk aslina. Terus-terusan deui. Siga sihir.

    Squishies parantos janten pikasieuneun pisan kaulinan ti saprak diwanohkeun. Anjeun tiasa ngagentos setrés sareng kahariwang ku meresan aranjeunna, lumayan resep maén sareng alat panyali. Sababaraha urang ngalaporkeun yén maén sareng licik nalika damel, mikir atanapi ngerjakeun PR, aranjeunna ngagaduhan konsentrasi tambahan. Sanaos ieu henteu diuji sacara klinis, hiji hal jelas. Barudak sareng déwasa ngan cinta aranjeunna.

    Nami produk: boneka coklat boneka coklat licik

    Jumlah barang: DCPU-M023

    Ukuran: 12.5cm * 3.5cm * 13cm

    Sértipikasi: SGS; EN71-1 / 2/3

    Tempat Asalna: Shandong, Cina

    Bahan: PU, Foam

    Kelir: warna-warni

    Gaya: Dolanan Promosi

    Logo: Logo Khusus Dicetak

    Sampel: Sadia

     

  • Factory direct halloween decoration promotional toy soft pumpkin squishy toys pu slow rising

    Pabrik langsung hiasan halloween kaulinan promosi waluh lemes kaulinan licin pu lalaunan ningkat

    Ekstra ageung, tambahan lemes sareng tambahan pikaresepeun

    Upami anjeun cicing di handapeun batu, meres cocooan, atanapi Squishies, anu janten tren ayeuna. Sawawa sareng murangkalih sami-sami obsesi. Sareng nalika éta nyugemakeun pisan pikeun meresan alit-alit éta, atanapi dina hal ieu sato-sato anu lucu, lucu, tuangeun atanapi unicorn, saleresna aya rasa anu saéstuna.

    Squishies mangrupikeun cocooan busa anu caang anu rupa-rupa bentuk, desain sareng ukuran. Aya sato alit anu lucu, donat raksasa atanapi kentang goreng. Unicorn sparkling, susu oyag, melon cai, kerucut és krim atanapi alpukat raksasa. Sakumaha namina nunjukkeun, kamampuan anu aranjeunna sadayana sami nyaéta anjeun tiasa sareng kedah mereskeun sihir aranjeunna. Nyesek kunyuk raoseun sapertos naksir seueur roti Roti di antara ramo anjeun. Hijina bédana nyaéta squishes tetep kana bentuk aslina. Terus-terusan deui. Siga sihir.

    Squishies parantos janten pikasieuneun pisan kaulinan ti saprak diwanohkeun. Anjeun tiasa ngagentos setrés sareng kahariwang ku meresan aranjeunna, lumayan resep maén sareng alat panyali. Sababaraha urang ngalaporkeun yén maén sareng licik nalika damel, mikir atanapi ngerjakeun PR, aranjeunna ngagaduhan konsentrasi tambahan. Sanaos ieu henteu diuji sacara klinis, hiji hal jelas. Barudak sareng déwasa ngan cinta aranjeunna.

    Ngaran produk: kaulinan promosi hiasan halloween

    Jumlah barang: DCPU-M020

    Ukuran: 8.5cm * 9.5cm * 9.5cm

    Sértipikasi: SGS; EN71-1 / 2/3

    Tempat Asalna: Shandong, Cina

    Bahan: PU, Foam

    Kelir: warna-warni

    Gaya: Dolanan Promosi

    Logo: Logo Khusus Dicetak

    Sampel: Sadia

     

  • Colorful french fries squishy food potato chip scent toy chips squishy slow rising toys

    Goréng Perancis warna-warni kémping tuangeun kentang chip seungit cocoan cocooan squishy lalaunan naék kaulinan

    Ekstra ageung, tambahan lemes sareng tambahan pikaresepeun

    Upami anjeun cicing di handapeun batu, meres cocooan, atanapi Squishies, anu janten tren ayeuna. Sawawa sareng murangkalih sami-sami obsesi. Sareng nalika éta nyugemakeun pisan pikeun meresan alit-alit éta, atanapi dina hal ieu sato-sato anu lucu, lucu, tuangeun atanapi unicorn, saleresna aya rasa anu saéstuna.

    Squishies mangrupikeun cocooan busa anu caang anu rupa-rupa bentuk, desain sareng ukuran. Aya sato alit anu lucu, donat raksasa atanapi kentang goreng. Unicorn sparkling, susu oyag, melon cai, kerucut és krim atanapi alpukat raksasa. Sakumaha namina nunjukkeun, kamampuan anu aranjeunna sadayana sami nyaéta anjeun tiasa sareng kedah mereskeun sihir aranjeunna. Nyesek kunyuk raoseun sapertos naksir seueur roti Roti di antara ramo anjeun. Hijina bédana nyaéta squishes tetep kana bentuk aslina. Terus-terusan deui. Siga sihir.

    Squishies parantos janten pikasieuneun pisan kaulinan ti saprak diwanohkeun. Anjeun tiasa ngagentos setrés sareng kahariwang ku meresan aranjeunna, lumayan resep maén sareng alat panyali. Sababaraha urang ngalaporkeun yén maén sareng licik nalika damel, mikir atanapi ngerjakeun PR, aranjeunna ngagaduhan konsentrasi tambahan. Sanaos ieu henteu diuji sacara klinis, hiji hal jelas. Barudak sareng déwasa ngan cinta aranjeunna.

    Nami produk: kiripik kentang tuang squishy

    Jumlah barang: DCPU-M013

    Ukuran: 11cm * 7.5cm * 4cm

    Sértipikasi: SGS; EN71-1 / 2/3

    Tempat Asalna: Shandong, Cina

    Bahan: PU, Foam

    Kelir: warna-warni

    Gaya: Dolanan Promosi

    Logo: Logo Khusus Dicetak

    Sampel: Sadia

     

123 Teras> >> Halaman 1/3