PU Foam Lemes Flying Disc Pikeun Dolanan Pelatihan Kaulinan Luar

Hadiah Natal & Hadiah Natal anu Hadé pikeun Barudak sareng Kulawarga, ulin di bumi, di bumi, kebon tukang, taman sareng dimana waé anjeun resep.
Cukup awét bahkan anjeun pencét taneuh sareng tembok anu sesah, PU Foam Frisbee moal beulah.
Desain Unik sareng Warna Caang ngajantenkeun anjeun tiasa gampang mendakan & néwak éta. Buang sareng ngapung lempeng.
Entong Nganyenyeri Ramo Anjeun! Dijieunna tina lemes sareng Aman 100% Bahan busa Polyurethane, TEU palastik mirah. Diuji sareng disahkeun ku SGS.
Beurat sareng ukuran anu cocog! Ukuran ukuran 20CM sareng 87 gram.


Detil Produk

Tanda Produk

Ieu Cakram Ngalayang lemes lemes pisan.

Frisbee pamungkas pu busa didamel tina bahan anu ramah ECO (gratis phthalate), henteu palastik mirah. Lemes, Aman sareng awét. Aranjeunna tiasa ngapung hébat sareng pikaresepeun dialungkeun. Barudak atanapi murangkalih malah anjeun tiasa gaduh waktos anu saé sareng ngalungkeun frisbees ieu. Anjeun tiasa miceun aranjeunna dimana-mana waé ngan ukur dina jukut. Bahan awét ngajantenkeun busa frisbee moal pegat sareng gampang beulah nalika anjeun ngalungkeun kana témbok atanapi taneuh anu atos. Busa lemes ngajadikeun éta aman pikeun barudak maén sareng henteu nganyenyeri anjeun. Éta leres-leres mangrupikeun frisbee anu lucu.

Éta tiasa dianggo salaku alat latihan latihan barudak pikeun ngalaksanakeun kalenturan sareng agility barudak, akurasi, konsentrasi, koordinasi mata-mata, sareng ngabina kasadaran gawé babarengan tim.

Éta tiasa dianggo salaku cocooan kaulinan pikeun maénkeun kaulinan kolot-budak di buruan, taman, kolam renang, pantai, sareng kémping, sahingga kulawarga tiasa langkung ngiringan budak éta.

Hayu barudak gaduh kagiatan luar anu langkung seueur pikeun ngirangan panggunaan produk éléktronik, ngajagi visi sareng ngajantenkeun awak anjeun langkung séhat.

Atribut

Produk: Luar Olahraga Foam Flying Disc
Warna: warni-warni
Fungsi : Latihan
Ngepak: Polybag + karton luar
Ukuran : 20cm
Logo: Logo Khusus
Customizable: Leres

Fitur 8 inci FOAM frisbee (disc ngalayang)

● Hadiah Natal anu sampurna atanapi kado ulang taun kanggo murangkalih sareng kulawarga.
● Entong macet atanapi nganyenyeri Jempol & Ramo anjeun. Dijieunna tina lemes sareng Aman 100% Bahan busa Polyurethane, TEU palastik mirah.
● Gampang néwak, hiber lempeng panjang.
● Cukup awét bahkan anjeun pencét taneuh anu kuat sareng témbok, Chastep Foam Frisbee moal beulah atanapi rusak.
● Fitur lemes supados henteu hariwang nganyenyeri budak atanapi murangkalih nalika ditajong.
● Ulin di darat, di bumi, kebon tukang, taman sareng dimana waé anjeun resep. Gampang dibawa.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami