PU Foam Roller Set nganggo Pijet Stick, Spiky Pijat Bola, Deep Tissue Ball Massager

(1)Naha milih set roller Foam kami? Roller stick stick & ball set kami didamel tina bahan Eco-Friendly & High density Polyurethane foam. Éta ngagaduhan kaunggulan Nontoxic, waktos hirup langkung lami sareng lemes tapi ngadukung tibatan busa anu sanés.(2)SET ROLLER FOAM ULTIMATE Hiji-hijina set roller busa anu kalebet 17kapadetan tinggi, tambahan éksténsif gilinding busa ngembang sareng tongkat pijet, bola pijet jaringan jero. Ngalangkungan sadayana dina hiji set pikeun atlit serius, peminat yoga sareng therapists urut.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk: Yoga Latihan PU Foam Roller Set
Bahan: Busa busa
Jenis: Olahraga
Warna: Disaluyukeun
Ukuran: Roller busa PU 17 "

PU Foam roller iteuk 12 "

PU Foam pemicu titik urut bola 3.5 "

Anggo: Pesen
Tempat Asalna: Shandong, Cina (Daratan)
Waktos conto: 3-5 Dinten damel

Katerangan

(1) Naha milih set roller Foam kami? Roller stick stick & ball set kami didamel tina bahan Eco-Friendly & High density Polyurethane foam. Éta ngagaduhan kaunggulan Nontoxic, waktos hirup langkung lami sareng lemes tapi ngadukung tibatan busa anu sanés.
(2) THE ULTIMATE FOAM ROLLER SET - Hiji-hijina roller roller set anu kalebet kerapatan tinggi 17 ", roller busa tambahan anu diperpanjang sareng tongkat pijat, bola pijet jaringan anu jero. Ngalangkungan sadayana dina hiji set pikeun atlit serius, peminat yoga sareng therapists urut.
(3) PERFECT FOR TRAVEL- Ultimate Foam Roller set anu saé pikeun saha waé anu angkat. Kantun nempatkeun tongkat rol sareng bola pijet dina tabung tengah roller Foam, konci ku tutupna, alungkeun set dina koper anjeun sareng anggoana iraha waé, dimana waé.
(4) Cegah KURING MUSIK - Sampurna pikeun posisi, kasaimbangan, postural sareng otot pendidikan deui, stabilisasi tulang tonggong, kasadaran awak sareng koordinasi, sareng kagiatan penguatan. Sét ieu cocog pikeun terapi fisik, terapi pijet, rehabilitasi, sateuacan sareng saatos latihan latihan haneut sareng turun haneut, sareng yoga. Roller otot busa ngabantosan ngagentoskeun tegangan otot sareng ningkatkeun réfléksi otot.
(5) TERBUKTAS Pikeun Ningkatkeun KAGIATAN - Salah sahiji alat pamulihan anu pangsaéna pikeun ngubaran nyeri otot sareng ningkatkeun kinerja sareng kalenturan. Ngagulung sateuacan sareng saatos latihan mangrupikeun bagian tina rutinitas anu mantep. Ningkatkeun aliran getih ka tempat pamijatan, sareng siram asam laktat disimpen kalayan bola paku anu kalebet. Ngurangan kaku sareng nyeri sateuacan sareng saatos latihan, latihan, ngaji sareng latihan sareng jaringan jero pijet bola langkung tegas.

Roller Foam Babak awét

Sampurna pikeun Terapi sareng Latihan: Éta saé pikeun pemanasan, tiis sareng pamulihan. Éta ngabantosan anjeun ngagampangkeun kanyeri sareng kaku, ngirangan waktos pamulihan, nyingkahan cilaka, sareng ningkatkeun kisaran gerak ngalangkungan Deep Myofascial Release (nerapkeun tekanan kana titik-titik khusus dina awak)

PU Foam Yoga Stick (1)

Otot Roller Stick

Ngaleungitkeun titik pemicu sareng ketang dina otot.
Haneut sateuacan latihan pikeun nyegah cilaka.
Ngurangan nyeri sareng nyeri tina latihan.
Ningkatkeun sirkulasi awak anjeun. Merenah dina perawatan nyeri di bumi.

PU Foam Yoga Stick (1)

Pemicu Titik Pijat Bola

Alus pisan pikeun ngaleungitkeun knot sareng titik pemicu pikeun rélaxasi otot Lemes sakitar bola, anu tiasa ngendalikeun gerakanana, jelas nalika anjeun gulung, Éta tiasa sasaran daérah gedé awak anjeun

PU Foam Yoga Stick (1)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami