PU Fois Frisbee / Flying Disc

  • PU Foam Soft Flying Disc For Outdoor Game Training Toy

    PU Foam Lemes Flying Disc Pikeun Dolanan Pelatihan Kaulinan Luar

    Hadiah Natal & Hadiah Natal anu Hadé pikeun Barudak sareng Kulawarga, ulin di bumi, di bumi, kebon tukang, taman sareng dimana waé anjeun resep.
    Cukup awét bahkan anjeun pencét taneuh sareng tembok anu sesah, PU Foam Frisbee moal beulah.
    Desain Unik sareng Warna Caang ngajantenkeun anjeun tiasa gampang mendakan & néwak éta. Buang sareng ngapung lempeng.
    Entong Nganyenyeri Ramo Anjeun! Dijieunna tina lemes sareng Aman 100% Bahan busa Polyurethane, TEU palastik mirah. Diuji sareng disahkeun ku SGS.
    Beurat sareng ukuran anu cocog! Ukuran ukuran 20CM sareng 87 gram.