Anu sanésna

  • Memory Foam Back Support Cushion

    Memori Bantalan Balik Bantal Mémori

    Desain ergonomis, ngaleupaskeun tekanan nalika nyetir mobil anjeun atanapi calik dina korsi kantor anjeun nalika damel.

    Inti busa mémori, bahan aman, kapadetan tinggi sareng rebound laun, henteu bau, teu aya racun.

    Panutup anu pikaresepeun, napas, lemes sareng ramah kulit.

    Spesifikasi Produk:

    Ukuran: 40 * 27.5 * 8cm

    Beurat: 470g

    Panutup: Buludru atanapi Disesuaikan

    Inti: Foam Mémori

  • Car Neck Support Pillow and Lumbar support Cushion

    Bantal Dukungan Leuweung Mobil sareng Bantalan bantosan Lumbar

    Desain ergonomis, sacara alami cocog sareng beuheung sareng beuheung, ngeusi sela sela, beuheung sareng laut, ngajagi tulang tonggong sareng tulang tonggong. Éta ngabantosan ningkatkeun sikep nalika nyetir, ngirangan tegangan otot sareng setrés.

    Inti busa mémori, bahan aman, kapadetan tinggi sareng rebound laun, henteu bau, teu aya racun.

    Panutup anu pikaresepeun, napas, lemes sareng ramah kulit.

    Spesifikasi Produk:

    Bantal Mobil: Ukuran: 29 * 21 * 10cm Beurat: 380g

    Bantal Mobil: Ukuran: 40 * 37 * 7cm Beurat: 780g

    Panutup: lawon bolong atanapi ngaropea

    Inti: Foam Mémori

  • Memory Foam Desktop Nap Pillow

    Memori Busa Desktop Nap Bantal

    Bahan busa mémori laun-laun, henteu bau, aman sareng ramah lingkungan.

    Mesin tiasa diseuseuh & tiasa dicabut.

    Desain ergonomis, Bébaskeun leungeun anjeun, hindarkeun komprési panangan. masihan anjeun istirahat siang anu langkung saé.

     

    Spesifikasi Produk:

    Ukuran: 41 * 28 * 21cm

    Beurat: 490g

    Panutup: Buludru atanapi Disesuaikan

    Inti: Foam Mémori

  • Memory Foam Gel Cushion

    Memori Bantalan Gel Gigi

    Bantal gél busa mémori populér ayeuna. Desain ergonomis, ngaleupaskeun tekanan nalika nyetir mobil anjeun atanapi calik dina korsi kantor anjeun nalika damel. Inti busa mémori, bahan aman, kapadetan tinggi sareng rebound laun, henteu bau, teu aya racun.

    Panutup anu pikaresepeun, napas, lemes sareng ramah kulit.