Kumaha cara meresihan endog kageulisan

Endog makeup mangrupikeun produk anu urang sadayana anggo pikeun makeup. Aya seueur jinis endog make-up di pasar, tapi balukarna sami. Saatos nganggo endog makeup, beberesih peryogi pisan. Naha anjeun terang kumaha meresihan endog makeup? Dinten ayeuna, kuring bakal ngenalkeun anjeun kana léngkah-léngkah beberesih endog kageulisan. Upami anjeun henteu terang, mangga tingali.

Kumaha cara meresihan endog kageulisan

Léngkah munggaran: Pasang endog kageulisan dina handapeun aliran cai sareng ciwit deui sababaraha kali deui pikeun kaluar sadaya barang kotor dina endog kageulisan;

Léngkah 2: Ciwit cai dina endog kageulisan janten garing satengah, teras peres sababaraha deterjen atanapi sabun, peres kana dampal panangan, tong dipulas, upami éta bakal ngarusak bentuk endog kageulisan;

Léngkah 3: Akhirna, peres handapeun cai anu ngalir bari dibilas dugi ka aya busa. Upami anjeun ngaraos henteu bersih, anjeun tiasa malikan deui léngkah-léngkah di luhur. Sadaya endog kageulisan tiasa dikumbah ku cara kieu.

Langkung saé pikeun ngarobih endog kageulisan unggal dua bulan sareng ngumbah 2-3 kali saminggu. Langkung saé henteu nganggo panjang teuing, upami éta bakal ngahasilkeun baktéri. Nalika diberesihkeun, endog kageulisan sami sareng bantal hawa. Coba ulah gosok teuing sareng tong nganggo kuku anjeun pikeun nyokot éta. Ieu bakal ngarusak permukaanna sareng mangaruhan tingkat kapatuhan nalika nerapkeun makeup. Upami endog makeup henteu tiasa dibersihkeun, éta bakal gampang kapang. Pamakéan endog makeup sapertos kitu bakal nyababkeun masalah kulit sareng mangaruhan kaséhatan urang.

Endog make-up kedah disimpen dina lingkungan anu garing sareng berventilasi, janten kamar mandi beueus jangka panjang pasti henteu cocog. Upami éta lingkungan anu lembab sareng disegel, endog make-up rawan kapang sareng nyingkat kahirupan jasa.


Pos waktos: Mei-27-2021