Kumaha carana milih bantal busa mémori anu pangsaéna

Bantal busa mémori diwangun ku busa padet anu balik deui ka bentuk aslina saatos bobo sareng biasana nawiskeun dukungan beuheung anu saé pisan. Ieu populér sabab ngirangan titik tekanan ku cara terus nyetak sareng nyaluyukeun kana bentuk awak anjeun nalika anjeun gerak sapanjang wengi. Bantal busa kenangan saluyu sareng sirah sareng beuheung, nawiskeun bobo anu ngadukung anu robih sareng posisi bobo. Bantal busa mémori anu saé tiasa ngajantenkeun bobo langkung raoseun tanpa memicu nyeri punggung atanapi beuheung.

Kumaha carana milih bantal busa mémori anu saé?
Tips di handap ieu pikeun rujukan anjeun.
Dukungan: Ukuran, bentuk, sareng jumlah busa dina bantal tiasa mangaruhan kumaha dukunganna. Jalma anu hoyong langkung seueur dukungan tiasa milih bantal anu langkung kandel sareng langkung lega.
Panutup sareng bahan: Sababaraha jalma resep panutup organik atanapi anu tiasa dicuci. Pariksa pikeun mastikeun panutupna tiasa dicabut sareng aman dikumbah sateuacan dipésér.
Beurat:Beurat mangrupikeun pabrik konci Harga sareng Kualitas.
Beurat luhur hartosna kapadetan langkung luhur, hartosna langkung seueur bahan pikeun dianggo, hartosna harga langkung luhur.
Beurat luhur hartosna produk gaduh kinerja rebound langkung saé sareng pangaruh suhu kirang, éta hartosna kualitas anu langkung saé.
Saha Élmu Bantal Mémori Anu Saé Pikeun?
Bantal busa mémori umumna cocog pikeun jinis bobo sapertos kieu:
Jalma anu bobo di sisi aranjeunna, kusabab posisi ieu meryogikeun dukungan tambahan pikeun alignment tulang tonggong sareng tekanan tekanan anu ditujukeun.
Back-sleepers, anu condong langkung raoseun dina bantal busa memori abon kusabab kapang-kapang na.
Jalma anu resep bobo dina bantal anu lumayan tinggi, sareng / atanapi bantal dipeunteun antara Sedeng sareng Teguh.
Jalma anu bobo sareng bantal antara tuur na salian ti bantal sirah utami kusabab nyeri punggung atanapi leg.
Weifang Meibaoli Sponge Products Co., Ltd mangrupikeun produsen profesional bantal busa memori. Produkna cukup kalapa sareng kualitas luhur sareng harga anu saé ditampi sareng disambut hangat ku pasar global. Upami anjeun resep, kersa ngahubungi kami.

003

008


Waktos Post: Apr-22-2021