Cara milih bantal2

Bantal idéal anu gaduh pangaruh terapi dina spondylosis serviks mangrupikeun bantal busa komprési termal. Umumna, jalma anu tulang tonggong cerviél na goréng milih bantal Kangjin Shule anu didamel tina bantal busa komprési termal, kusabab bentuk bantalna kedah heula anu cocog sareng fisiologi normal awak manusa. Kurva ngajadikeun éta balik kana kurva fisiologis normal saluran pernapasan paduli ngagoler dina tonggong, sisi, tulang tonggong cervix nalika bobo. Dina waktos anu sasarengan, kakuatan pangrojong sareng kalembutan bantal langkung stabil tibatan bantal mémori rebound lambat kusabab panggunaan bolu khusus anu dikomprés sacara termal handapeun suhu luhur. , Luyu sareng prinsip ergonomis, digabungkeun sareng terapi magnét anu dibentuk ku bijih magnét NdFeB, éta langkung kondusif pikeun ningkatkeun kasieunan serviks, sacara efektif ngamajukeun sirkulasi getih, ngaleungitkeun kacapean beuheung sareng nyeri, sareng ngirangan perobihan anu teu perlu nalika bobo.

Pikeun aranjeunna anu ngagaduhan gangguan gerakan, pilem nunjukkeun cakram serviks herniated sareng / atanapi hiperplasia tulang dina ujung posterior awak vertebral, anu tiasa janten komprési langsung tina tulang tonggong. Bantal tiasa rada handap, tapi sirah sareng beuheung kedahna teu diiringkeun deui teuing; pikeun pameunteu anggota badan, sareng sajabana Gangguan sénsor mangrupikeun anu utami Pikeun aranjeunna anu disangka neken tulang tonggong ku ligament posterior kanal tulang tonggong, bantal tiasa rada luhur; pikeun stenosis tulang tonggong cervical developmental sareng tulang hyperplasia di ujung posterior awak vertebral, bantal kedah dina posisi fisiologis; ankylosing spondylitis kedah dijaga dina tahap awal Dina posisi nétral. Dina raraga épéktip ngajaga flexion fisiologis tulang tonggong serviks sareng sayah sapinuhna otot beuheung, bantalna kedah diluyukeun sareng bentuk sadel kalayan tengah anu handap, tungtung luhur, beuheung sareng margin taktak anu langkung luhur, sareng margina anu handap anu handap, anu sering disebut bantal ngawangun B. .

Aya seueur kanyaho nalika milih bantal

Pikeun milih bantal anu pas, urang kedah ngartos heula metode bantal anu leres. Sanaos disebatkeun "bantal", "bantal beuheung" saleresna leres. Éta kedah beuheung anu caket antara tonggong sirah sareng taktak, anu ngadukung beuheung nalika bobo. Nalika ngagolér dina tonggong anjeun, titik pangluhurna bantal kedah aya di tengah tukang beuheung pikeun ngadukung lengkungan beuheung sareng ngajaga kelengkungan fisiologis beuheung. Titik panghandapna tina bantal nyaéta tonggong sirah; nalika ngagolér di sisi, bantal ngadukung sisi beuheung. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngajaga tulang tonggong dina garis lempeng upami ditingali ti payun sareng bentuk S normal (saluyu sareng kurva fisiologis) upami ditingali ti gigir. Bantal kasihatan langkung saé sareng kurva fisiologis awak manusa dina bentuk "payuneun luhur sareng tukang handap" na. Nalika bobo, bantal pas sareng tulang tonggong cervix sareng ngadukung tulang tonggong cervix. Éta langkung cocog pikeun jalma anu resep ngagolér.

matéri

Ayeuna, bantal dieusi ku sababaraha rupa bahan, sapertos serat kimia, lateks, handap, lambung buckwheat ... Bahan anu bénten-bénten parantos aya waktos rebound anu béda, sareng waktos rebound anu langkung saé nyaéta 3-5 detik. Bantal ngagaduhan umur jasa, mimitian ti genep bulan dugi ka tilu taun. Saatos lami dianggo, masalah sapertos kaleungitan élastisitas, sepuh, sareng tungau bakal kajantenan. Diantarana, bantal serat kimia anu paling umum, tapi éta henteu sesah napas, utamina saatos sababaraha sasih panggunaan, éta gampang dicumponan sareng cacad. Bantal turun relatif lemes sareng raoseun bobo, tapi sesah dijaga jangkungna tangtu. Disarankeun dianggo ku bantal anu langkung sesah.


Pos waktos: Mei-27-2021