Pena Zodiak Téma Zodiak Téma Pél Gél Squishy Sareng Buku Tulis Disambut Ku Palanggan Cina Sareng Luar Negeri

news
Perusahaan urang gaduh dua belas tema zodiak cina tis squishy kalam sareng notebook, aranjeunna didamel ku seueur désainer, ideu produk kami diideuan ku carita zodiak Cina dina budaya tradisional Cina. Zodiak Cina mangrupikeun zodiak Cina anu cocog sareng dua belas cabang duniawi sareng taun dimana lahirna jalma. Éta kalebet beurit, sapi, macan, kelenci, naga, oray, kuda, domba, monyét, hayam jago, anjing, sareng babi.

Carita Balap Gerbang Surgawi - Alesan pikeun Peringkat Zodiak
Lila, baheula, teu aya zodiak Cina. Kaisar Jade hoyong milih 12 sato pikeun dijaga. Anjeunna ngirimkeun mahluk anu abadi kana dunya manusa pikeun nyebarkeun pesen yén anu langkung tiheula ngalangkungan Gerbang Surgawi, langkung saé pangkatna.

Risiko Dini: Rat Rat-Cepet sareng Sapi Rajin
Isukna, sato angkat ka arah Gerbang Surgawi. Beurit gugah pisan. Dina jalanna ka gerbang, anjeunna mendakan walungan. Anjeunna kedah lirén di dinya, kusabab ombak anu gancang. Saatos ngantosan lami, Tikus merhatoskeun Sapi badé meuntas walungan sareng gancang ucul kana ceuli Sapi.
Kalapa sareng Gancang: Macan sareng Kelenci
Macan sareng Kelenci sumping katilu sareng kaopat kusabab duanana gancang sareng kalapa, tapi Macan langkung gancang. (Kelenci dugi ka peuntas walungan ku nincak batu léngkah sareng balok ngambang.
Naga Anu Tampan sareng oray licik
Naga anu katingali aya kalima sareng langsung diperhatoskeun ku Kaisar Jade, anu nyarios yén putra Naga tiasa kagenep. Tapi putra Naga henteu sumping sareng anjeunna dinten éta. Ngan harita, oray maju sareng nyarios Naga mangrupikeun bapak angkatna; jadi oray peringkat ka genep.
Kuda Jenis sareng Sederhana sareng Kambing wedus
Kuda sareng Embe daratang. Aranjeunna bageur pisan sareng sopan sareng silih ngantepkeun anu sanésna heula. Kaisar Jade ningali kumaha sopan aranjeunna sareng nempatkeun peringkat katujuh sareng kadalapan.
Ngaluncatan Monyét
Monyét murag ogé di tukang. Tapi anjeunna luncat kana sela-sela tangkal sareng batu, sareng dugi ka kasalapan. Anu terakhir nyaéta Ayam Jago, Anjing, sareng Babi.

12 sato ieu janten penjaga Gerbang Surgawi.

Produk téma zodiak Cina, aranjeunna parantos ngalamar produk patén nasional. Kusabab aranjeunna dilebetkeun kana pasar, disambut ku seueur pelanggan. Kami gaduh rébuan kategori produk anu dijual di panjuru dunya.


Waktos Post: Apr-22-2021