Pameran Perdagangan E-Dagang Tepi Laut Cina (Fair KWA)

Pameran Perdagangan E-Dagang Cina Palang-wates (Fair KWA) mangrupikeun acara perdagangan industri anu diayakeun pikeun ngahijikeun sumberdaya ranté ékologis ékologis lintas-wates anu maju pesat sareng nyayogikeun panyuplai kualitas sareng fasilitator pikeun platform sareng penjual lintas batas. Fair KWA diayakeun dua kali sataun dina usum semi sareng gugur, kalayan paméran spring di Fuzhou dina Maret sareng paméran gugur di Shenzhen dina bulan Séptember.
Pameran gugur ieu bakal muka 5 gedung paméran anu aya di Pusat Konvensi sareng Pameran Internasional Shenzhen, Distrik Bao'an, Shenzhen, kalayan total luas 100000 méter pasagi. Autumn Fair KWA bakal ngahijikeun supplier anu berkualitas tinggi, anu ngajual e-commerce cross-border, pembeli sareng platform e-commerce di cinyusu, ngiringan jajaran sabuk industri pasokan e-commerce lintas-wates anu ngahasilkeun, ngaoptimalkeun kategori produk sareng uleman anu ngajual cross-border sareng pembeli, ningkatkeun forum sareng kagiatan anu luhur, nyiptakeun pameran anu kawéntar dina industri e-commerce lintas batas Cina.
Weifang Meibaoli Sponge Products Co., Ltd, taat kana kualitasna heula, komitmen kana panilitian, pamekaran sareng produksi produk bolu. Langkung ti sapuluh taun produksi produk bolu ngamungkinkeun urang pikeun ngumpulkeun pangalaman anu langkung komprehensif, langkung ngartos kabutuhan anu béda pikeun pembeli global. Musim gugur ieu, Weifang Meibaoli bakal ngiringan ngiringan paméran kalayan produk populér urang sareng pangalaman tukeur dina perdagangan lintas batas sareng rerencangan ti sagala rupa lapisan masarakat. Stan kami bakal aya di Aula 9 sareng Aula 14 masing-masing. Produk anu dipajang nyaéta séri bantal busa mémori, kalebet bantal gelombang, bantal bentuk U, bantal orok sareng produk bantal sanés dina sababaraha bentuk. Séri sanés kaulinan licik sareng bolu makeup kageulisan. Salaku pabrik anu berpengalaman, kami nampi jasa khusus pikeun sadaya produk urang pikeun minuhan kabutuhan anu béda pikeun anu mésér.
Sareng sumanget saratus persén sareng kaikhlasan, Weifang Meibaoli Sponge Products Co., Ltd di dieu ngantosan pendak sareng anjeun dina Pameran E-commerce Cina 20-Tepi Laut.

China Cross-border China Cross-border


Waktos Post: Apr-22-2021