Memori Foam U Wangun Beuheung Bantal

Penampilan sato kartun, disambut ku barudak.

 

Inti busa memori, bahan aman, kapadetan tinggi sareng rebound laun, henteu bau, teu aya racun.

Panutup anu pikaresepeun, napas, lemes sareng ramah kulit.

 

 Spesifikasi Produk:

Ukuran: 28 * 25 * 15cm

Beurat: 290g

Panutup: Buludru atanapi Disesuaikan

Inti: Foam Mémori


Detil Produk

Tanda Produk

Penampilan Kartun: Bantal korsi ieu nyoko kana pola kartun lucu - Sato Aktif anu bakal minuhan minat barudak. 

Sampul Nyaman: panutup gaganti buleud anu tiasa dicabut ieu didamel tina buludru, lemes sareng elastis, awét sareng napas, anti pilling, ramah kulit sareng nyaman kanggo anjeun linggih, cocog pikeun paling kai atanapi logam buleud hiasan sareng bulat kai atanapi logam korsi decor.

Busa Mémori Berkualitas Tinggi: Bantal kami didamel tina busa mémori murni sareng nganggo panas awak anjeun pikeun kapang kana kurva anjeun. Éta ngabantosan ningkatkeun sikep sareng nyayogikeun nalika lungguh salami waktos anu langkung lami. Lemes acan teges, bantal urang adaptasi sareng kontur awak anjeun pikeun nyiptakeun pas anu saleresna dikustomisasi.

Lega digunakeun - Tiasa dianggo pikeun murangkalih tuang, gambar sareng nyerat, atanapi maén. Desain kompak ogé idéal pikeun dibawa ka luar sareng hoyong ka réstoran atanapi kanggo sapeuting sapeuting. Desain kompak, idéal pikeun dianggo di bumi atanapi pikeun dibawa ka réstoran atanapi pikeun sapeuting.

Tips

Entong nempatkeun busa bantal handapeun panonpoé langsung sareng cerah, pikeun cahaya panonpoe bakal mangaruhan kalembutan busa.
Saatos muka bungkusan, sateuacan dianggo, disarankeun pikeun nempatkeun bantal dina tempat anu tiis sareng berventilasi salami 3-5 dinten.

FAQs

1. Dupi anjeun nyayogikeun bantal bobo mémori kapadetan anu béda?
Leres, urang tiasa ngahasilkeun bantal tilem busa ingetan anu béda-béda. Kami nampi kapadetan sareng lelembutan palanggan kalayan conto na nyalira pikeun ref.

2. Dupi abdi tiasa nganggo label swasta kuring?
Leres, kami tiasa ngadamel labél pribadi pikeun anjeun. Biasana, labél swasta ogé disebat labél sisi, tangtoskeun nami mérek sareng produksi barang saderhana.

3. Dupi abdi tiasa ngarobih bungkus kuring nyalira?
Leres, urang tiasa ngadamel pengepakan numutkeun kabutuhan pelanggan.

4. Naha kuring tiasa kéngingkeun conto pikeun nguji kualitas ordo ageung?
Henteu kunanaon kami nyayogikeun conto. Biaya sampel bakal dibalikeun dina urutan resmi anjeun di handap ku negosiasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami