Memori Bantal Bantal

  • Memory Foam Baby Sleeping Pillow

    Memori Bantal Orok Saré Bantal

    Dirancang pikeun orok umur 0-1 taun, ngajagaan taktak sareng beuheung, jaga bobo orok anjeun.

    Panutup lemes, raoseun sareng ramah kulit, jaga kulit lembut orok.

    Spesifikasi Produk:

    Ukuran: 25cm * 23cm * 3cm

    Beurat: 130g

    Panutup: 100% Katun atanapi Disesuaikan

    Inti: 100% Foam Memori

  • Bread Shape Memory Foam Pillow

    Bread Bentuk Memori Bantal Bantal

    Bantal nyetak busa mémori

    Panutup napas sareng nyaman

    Zipper henteu katingali

    Label ngarobih

     

    Spesifikasi Produk:

    Ukuranna 60 * 40 * 12cm

    Beurat1200g

    Panutup: Buludru atanapi Disesuaikan

    Inti: Foam Mémori

  • Butterfly Shape Memory Foam Pillow

    Bantal Mémori Bentuk Kukupu

    Bahan busa mémori laun-laun, henteu bau, aman sareng ramah lingkungan.

    Mesin tiasa diseuseuh & tiasa dicabut.

    Desain ergonomis, ngaleupaskeun tekanan awak nalika bobo, masihan anjeun perawatan bobo anu langkung saé.

    Spesifikasi Produk:

    Ukuranna 48 * 30 * 10cm

    Beurat570g

    Panutup: Buludru atanapi Disesuaikan

    Inti: Foam Mémori

  • Wave shape slow rebound 100% memory foam sleeping pillow

    Wave bentukna rebound laun 100% memori bantal saré bantal

    100% Memory Memory ngirangan titik tekanan antara taktak, beuheung sareng tonggong.

    Lawon Bernapas

    Lalaunan-rebound

    Zipper henteu katingali

    Label Disaluyukeun

    Spésifikasi:

    Ukuran: 60 * 40 * 1210cm    Beurat1200g

    Ukuran: 50 * 30 * 108cm     Beurat710g

    Ukuran: 42 * 27 * 6 cm Beurat460g

    Panutup: Buludru atanapi Disesuaikan

    Inti: Foam Mémori

  • Memory Foam Back Support Cushion

    Memori Bantalan Balik Bantal Mémori

    Desain ergonomis, ngaleupaskeun tekanan nalika nyetir mobil anjeun atanapi calik dina korsi kantor anjeun nalika damel.

    Inti busa mémori, bahan aman, kapadetan tinggi sareng rebound laun, henteu bau, teu aya racun.

    Panutup anu pikaresepeun, napas, lemes sareng ramah kulit.

    Spesifikasi Produk:

    Ukuran: 40 * 27.5 * 8cm

    Beurat: 470g

    Panutup: Buludru atanapi Disesuaikan

    Inti: Foam Mémori

  • Car Neck Support Pillow and Lumbar support Cushion

    Bantal Dukungan Leuweung Mobil sareng Bantalan bantosan Lumbar

    Desain ergonomis, sacara alami cocog sareng beuheung sareng beuheung, ngeusi sela sela, beuheung sareng laut, ngajagi tulang tonggong sareng tulang tonggong. Éta ngabantosan ningkatkeun sikep nalika nyetir, ngirangan tegangan otot sareng setrés.

    Inti busa mémori, bahan aman, kapadetan tinggi sareng rebound laun, henteu bau, teu aya racun.

    Panutup anu pikaresepeun, napas, lemes sareng ramah kulit.

    Spesifikasi Produk:

    Bantal Mobil: Ukuran: 29 * 21 * 10cm Beurat: 380g

    Bantal Mobil: Ukuran: 40 * 37 * 7cm Beurat: 780g

    Panutup: lawon bolong atanapi ngaropea

    Inti: Foam Mémori

  • Memory Foam Desktop Nap Pillow

    Memori Busa Desktop Nap Bantal

    Bahan busa mémori laun-laun, henteu bau, aman sareng ramah lingkungan.

    Mesin tiasa diseuseuh & tiasa dicabut.

    Desain ergonomis, Bébaskeun leungeun anjeun, hindarkeun komprési panangan. masihan anjeun istirahat siang anu langkung saé.

     

    Spesifikasi Produk:

    Ukuran: 41 * 28 * 21cm

    Beurat: 490g

    Panutup: Buludru atanapi Disesuaikan

    Inti: Foam Mémori

  • Memory Foam Gel Cushion

    Memori Bantalan Gel Gigi

    Bantal gél busa mémori populér ayeuna. Desain ergonomis, ngaleupaskeun tekanan nalika nyetir mobil anjeun atanapi calik dina korsi kantor anjeun nalika damel. Inti busa mémori, bahan aman, kapadetan tinggi sareng rebound laun, henteu bau, teu aya racun.

    Panutup anu pikaresepeun, napas, lemes sareng ramah kulit.

  • Memory Foam U Shape Neck Pillow

    Memori Foam U Wangun Beuheung Bantal

    Desain ergonomis pikeun ngajagi tulang tonggong serviks anjeun.

    Tutup lemes sareng ritsleting anu teu katingali, pikaresepeun pikeun dirampa

    Busa memori 100% kanggo pangrojong beuheung anu saé.

     

    Spesifikasi Produk:

    Ukuran: 28 * 25 * 15cm

    Beurat: 290g

    Panutup: Buludru atanapi Disesuaikan

    Inti: 100% Foam Memori

  • Memory Foam U Shape Neck Pillow

    Memori Foam U Wangun Beuheung Bantal

    Penampilan sato kartun, disambut ku barudak.

     

    Inti busa memori, bahan aman, kapadetan tinggi sareng rebound laun, henteu bau, teu aya racun.

    Panutup anu pikaresepeun, napas, lemes sareng ramah kulit.

     

     Spesifikasi Produk:

    Ukuran: 28 * 25 * 15cm

    Beurat: 290g

    Panutup: Buludru atanapi Disesuaikan

    Inti: Foam Mémori