Memori Bantalan Gel Gigi

Bantal gél busa mémori populér ayeuna. Desain ergonomis, ngaleupaskeun tekanan nalika nyetir mobil anjeun atanapi calik dina korsi kantor anjeun nalika damel. Inti busa mémori, bahan aman, kapadetan tinggi sareng rebound laun, henteu bau, teu aya racun.

Panutup anu pikaresepeun, napas, lemes sareng ramah kulit.


Detil Produk

Tanda Produk

Bantal gél busa mémori populér ayeuna. Desain ergonomis, ngaleupaskeun tekanan nalika nyetir mobil anjeun atanapi calik dina korsi kantor anjeun nalika damel. Inti busa mémori, bahan aman, kapadetan tinggi sareng rebound laun, henteu bau, teu aya racun.

Panutup anu pikaresepeun, napas, lemes sareng ramah kulit.

Bahan  bentuk mémori, Gél
Disaluyukeun  Leres
Pencét sareng Cuci  Dipiceun sareng Dicuci
Fungsi  mobil, kantor
Ngepak  1 pcs / opp
Desain  Narima Desain Disaluyukeun
Panutup Outer  Sampul ngarobih
OEM / ODM  Haneut Ditarima
Beurat  0,5 kg-1kg

Detil

Bantalan korsi Coccyx didamel tina kualitas premium 100% sareng busa memori kapadetan tinggi kalayan dirancang Ergonomis nyayogikeun dukungan anu diarepkeun anjeun nalika linggih, dukungan anu ditampi ti bantal korsi nyandak seueur beban tina tulang buntut, ngirangan tekanan dina tulang taleng, ogé mantuan ngirangan kanyeri tina tatu tulang buntut, wasir, nyeri tonggong kakandungan, sciatica sareng masalah tulang tonggong goréng anu sanés.
Desain ergonomis nyayogikeun pangrojong anu dibuktikeun sacara médis sareng kanyamanan bari ngirangan tekanan dina coccyx / tailbone kalayan bentukna berbentuk U sareng motong sikep anu séhat. Ngarojong pamulihan tina masalah punggung handap, nyeri sciatica, cakram herniated, tatu tulang tulang tonggong, nyeri tonggong kakandungan, nyeri pinggul, wasir sareng masalah tulang tonggong sanés. Ningkatkeun sirkulasi getih sareng ngabantosan nyegah nyeri beuheung, khusus pikeun jalma anu seueur linggih.  
Busa memori kapadetan tinggi mimitina dikembangkeun pikeun ngagentos galur G-force nalika angkat
Bantalan korsi gél kerok bantalan orthopedic narik Uap tina kulit janten kulit tetep langkung garing sareng tiis ..
Suhu sareng tekanan-peka, éta kapang kana kontur awak, nawiskeun kanyamanan optimal.
Panutup handap anu henteu dieunakeun ngirangan gerakan dina korsi atanapi korsi mobil.
Bantal korsi busa busa mémori dirancang sacara ergonomis sareng dokter disarankeun U ngawangun diteukteukan, nyiptakeun rohangan kanyamanan coccyx anu ngamungkinkeun tulang tonggong anjeun "ngambang" tibatan dikomprés ngalawan permukaan tempat linggihna
beurat awak anjeun.
Ngamajukeun Sikep Sehat, Alignment Tulang tonggong Lumbar Anu ditangtoskeun, Ngurangan Nyeri Deui, Ngaronjat Aliran Getih Kana Suku & Kenyamanan Unggul.
Non Skid Anti Slip Bottom Ngajaga Bantal Kursi Di Tempatna: - Pangsaéna pikeun Kursi Kantor, Meja Komputer, Dapur, Ruang makan, Ruang Keluarga, Supir Patio, dipan, Wadah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami