Pabrikan Eco Friendly oem custom squishy cocoan anti setrés PU PU Foam ball

Bola setrés ngaktipkeun saluran indrawi dina uteuk anjeun (kusabab anjeun ngaraos otot anjeun ngontrak sareng bersantai nalika anjeun meres), anu ngaleungitkeun énergi négatip kaleuleuwihan anu dianggo ku saluran intelektual anjeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk: Bola antistress busa PU khusus
Bahan: Busa busa
Jenis: Olahraga
Warna: Disaluyukeun
Ukuran: 2.3cm, 6.3cm, 7cm, 15cm, 20cm atanapi sakumaha ukuran khususna
Anggo: Bola anti setrés pikeun nyéépkeun setrés
Tempat Asalna: Shandong, Cina (Daratan)
Waktos conto: 3-5 Dinten damel

1. Bal séri éksprési

PU Foam Stress Balls (5)

Ngaleupaskeun tegangan otot.

Bola setrés ngabantosan otot anjeun rileks sareng ngaleupaskeun setrés, tegangan, hariwang, sareng énergi négatip. Ku ngagentos setrés sareng tegangan tina otot anjeun, anjeun tiasa ningkatkeun kualitas hirup ku kéngingkeun bobo anu langkung saé, merangan panyakit poténsial, sareng ningkatkeun rasa karaharjaan anjeun sacara umum.

Bola setrés mangrupikeun alat anu saé kusabab éta leres-leres ngabantosan anjeun ngirangan ketegangan fisik anu diciptakeun dina awak anjeun salaku hasil tina kahirupans setrés. Sedengkeun setrés mangrupikeun réspon psikologis kana hiji kaayaan, éta manifés sacara fisik dina awak anjeun, janten merangan gejala fisik éta mangrupikeun bagian konci pikeun ngaregepkeun tegangan.

Ngencét bola setrés squishy ngaktipkeun otot leungeun sareng pigeulang anjeun. Teras, pas anjeun ngaleupaskeun cekelan anjeun, otot anjeun bersantai. Peta anu ngulang deui tina nyepeng sareng ngaleupaskeun ngirangan ketegangan otot sareng tiasa gampang dilakukeun dina méja anjeun tanpa ngaganggu atanapi ngaganggu saha waé anu damel di sakuriling anjeun.

Nalika anjeun ngaraoskeun setrés anjeun ningkat siang, atanapi upami anjeun ngalangkungan waktos anu sesah, langkung saé gaduh sababaraha cocooan setrés pikeun ngaleungitkeun perasaan négatip ieu. Salajengna, bola setrés tiasa dianggo pikeun ngabantosan nyegah tegangan otot upami anjeun ngaraos éta bakal janten masalah pikeun anjeun dina waktos anu caket.

2. bal séri olahraga

PU Foam Stress Balls (5)

Mindahkeun perhatian anjeun.

Nalika anjeun ngalihkeun fokus ka bola setrés, anjeun lirén mikirkeun hal-hal anu nyababkeun anjeun setrés sareng hariwang. Sanés sanés awak anjeun anu santai, tapi ogé pikiran anjeun. Nalika anjeun merhatoskeun hal anu setrés, anjeun panginten aya bewara yén haté anjeun mimiti gancang, pikiran anjeun mimiti balap, sareng otot anjeun tegang. Sanaos seueur cara pikeun ngalihkeun perhatian anjeun tina setrés, sapertos olahraga atanapi nyarios sareng réréncangan, pilihan ieu henteu tiasa dilakukeun saheulaanan.

Ieu sababna bola setrés sering dikaitkeun sareng padamelan. Kantor mangrupikeun sumber utama setrés pikeun seueur jalma, tapi anjeun henteu ngan saukur tiasa ngamimitian maénkeun pilem dina komputer anjeun atanapi nyauran sahabat anjeun pikeun fokus dina hal anu sanés.

Sabalikna, anjeun tiasa nyandak kaluar bola setrés anjeun sareng diperes ketat pikeun ngabantosan anjeun fokus kana napas anjeun sareng otot anjeun pikeun ngabantosan awak anjeun. Ahli parantos nyatakeun yén tindakan repetitive tina cekelan sareng ngaleupaskeun bal anu niru épék menenangkan anu ditampi tina latihan tapa sareng yoga.

3. Bal balét tanding

PU Foam Stress Balls (5)

Ngarangsang saraf anjeun.

Tekanan anu anjeun laksanakeun nalika meresan bola setrés ngaktipkeun stimulasi saraf dina panangan anjeun anu ngalirkeun sinyal ka daérah limbik otak anjeun, anu tanggel waler pikeun perasaan sareng émosi anjeun. Rangsangan saraf nawiskeun pangaruh akupresur, mangrupikeun fenomena dimana stimulasi hiji bagian tina awak anjeun mangaruhan bagian awak anjeun anu sanés.

Hiji saraf khususna, saraf vagus anjeun, nyambung ka unggal organ dina awak anjeun. Merangsang saraf ieu ngabantosan tegangan, kacapean, hariwang, sareng seueur deui. Kecap "vagus" hartosna "ngumbara," anu ngarujuk kana kamampuan saraf ieu pikeun ngahontal tina uteuk anjeun kana peujit anjeun sareng seueur organ penting anu sanés. Éta nyiptakeun loop umpan balik antara uteuk sareng sesa awak anjeun, ngirim sareng nampi inpormasi ngeunaan kaséhatan sareng karaharjaan anjeun.
Profésional yakin yén hubungan aya diantara kahariwang sareng déprési sareng gangguan saraf vagus. Ieu ngandung harti yén ngarangsang saraf ieu mangrupikeun salah sahiji cara pikeun ngajarkeun awak anjeun santai. Panaliti sél parantos mendakan yén semedi tiasa ngarobih aktivitas saraf vagus, sareng kusabab tindakan repetitive tina meresan sareng ngaleupaskeun bola setrés niron pangaruh anu menenangkan anu anjeun perangkeun tina tapa, ieu nunjukkeun yén ngagunakeun bola setrés tiasa ngarangsang saraf vagus ogé.

Saraf dina panangan anjeun ogé nyambung ka sababaraha bagéan otak anjeun anu ngendalikeun émosi anjeun. Rangsangan anu urang bahas di luhur micu ngaleupaskeun endorphins-hormon anu anjeun peryogikeun pikeun ngaraos bébas stres. Meresan bola setrés ngadorong pelepasan endorphins, nyaéta hormon anu bertindak salaku ubar keur nengtremkeun jeung ubar nyeri. Ieu ngakibatkeun pangaruh nenangkeun sareng ngabantosan ningkatkeun suasana haté anjeun.

Kirang setrés anjeun dina kahirupan anjeun sacara umum, langkung saé wanda anjeun biasana. Ieu ngandung harti yén lamun anjeun sanggup merangan setrés anjeun sacara rutin ku ngan saukur ngagunakeun bal terapi pikeun panangan, hiji aksi leutik ieu dina kahirupan anjeun tiasa gaduh pangaruh anu ageung.

4. Bola setrés anu sanés

PU Foam Stress Balls (5)

Ningkatkeun fokus sareng konsentrasi.
Panilitian panilitian nunjukkeun yén ngagunakeun bola setrés tiasa ningkatkeun fokus, perhatian, sareng konsentrasi diantara sakumpulan murid kelas genep. Murid nunjukkeun paningkatan perhatian sareng konsentrasi na kana sababaraha épék anu dilakukeun ku bola setrés. Salaku conto, sababaraha ngalaporkeun yén aranjeunna lirén ngiringan ngabiayaan, kabiasaan fidgeting, sapertos ngegel kuku, nalika aranjeunna tiasa nganggo bola setrés.

Anu sanés nyatet yén sababaraha kabiasaanna (sapertos ngetok sampéanna atanapi mencét pulpénna) bakal lirén nalika aranjeunna ngagaduhan bola setrés, anu nguntungkeun pikeun jalma-jalma disakurilingna kusabab kabiasaan na anu tiheula ngaganggu.

Pikeun murid sareng déwasa anu resep gerak-gerik, ngagunakeun bola setrés nawiskeun aranjeunna cara pikeun mindahkeun anu pikaresepeun, tanpa kedah kalibet dina paripolah anu ngaganggu. Janten, sanés bola setrés ningkatkeun fokus jalma anu ngagunakeunana, tapi éta ogé tiasa ningkatkeun kamampuan jalma-jalma disakurilingna pikeun konsentrasi kana tugas anu dituju.

Jalma anu parantos nganggo bola setrés — kalebet murid dina pangajaran ieu-parantos sering mendakan aranjeunna janten épéktip dina ningkatkeun fokus anu aranjeunna hoyong teraskeun ngagunakeunana sacara rutin saatos ngan saukur nyobian aranjeunna.

5. Adegan aplikasi bola setrés.

PU Foam Stress Balls (5)

Bola setrés sanés ngan ukur ngareuwaskeun setrés. Éta ogé ngabantosan anjeun ngalaksanakeun leungeun sareng ramo pikeun nyingkahan kaayaan anu tangtu sapertos rematik sareng sindrom torowongan carpal. Otot dina panangan sareng pigeulang tangan anjeun ogé tiasa ngaleuleuskeun tina waktos sabab seueur teuing, dugi ka kaayaan ieu. Alternatipna, tatu anu lumangsung langkung luhur dina panangan anjeun (sapertos siku siku) tiasa nyababkeun anjeun ngawatesan panggunaan otot dina panangan éta, ngarah kana atrofi otot. Tungtungna, kaayaan médis anu tangtu atanapi pangobatan ogé tiasa nyababkeun kalemahan otot, sapertos fistula atanapi kekeringan kusabab pangobatan kémoterapi.
Meres bal setrés tiasa ngabantosan rehabilitasi dina otot tangan anjeun sareng ningkatkeun cengkraman anjeun. Langkung saé upami anjeun meres bal dina lontar anjeun sakumaha saketapna teras lalaunan ngaleupaskeun cekelan anjeun. Laksanakeun tilu sét 10 repetisi dua kali sapoé pikeun kéngingkeun deui sababaraha kakuatan.

Upami anjeun ningali dokter atanapi therapist fisik pikeun tatu tangan anjeun, aranjeunna panginten tiasa nyarankeun yén anjeun nganggo bola setrés nganggo dua panangan atanapi ngan ukur anu parantos luka. Cara séjén jalma ngagunakeun bola setrés pikeun nyageurkeun tina cilaka nyaéta nempatkeun bola kana méja teras pencét ramo sakumaha anjeun tiasa kana bal, nahan posisi salami 10 detik sateuacan ngaleupaskeun.

Sababaraha dokter malah nunjukkeun yén pasién nganggo bal setrés pikeun toes sareng suku. Ieu tiasa dilakukeun ku cara nempatkeun bal dina lantai sareng ngagulungkeun jari-jari anjeun kana éta, teras ngadorong bola setrés ku bal-bal sampéan anjeun.

Ayeuna anjeun terang kauntungan bola setrés, hayu urang tingali kumaha kaulinan setrés ieu leres-leres jalan.

Kumaha Bola Stress Gawé?
Otak urang diwangun ku dua saluran: saluran indrawi sareng saluran intelektual. Sensori mangrupikeun anu urang ningali, ngadangu, ngaraosan, ngaraosan sareng ngambeu, sedengkeun intelektual mangrupikeun anu kami anggo pikeun ngaluarkeun rasa tina pangalaman indrawi urang.

Bola setrés ngaktipkeun saluran indrawi dina uteuk anjeun (kusabab anjeun ngaraos otot anjeun ngontrak sareng bersantai nalika anjeun meres), anu ngaleungitkeun énergi négatip kaleuleuwihan anu dianggo ku saluran intelektual anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami