Makeup Sponge Puff / Blénder sareng Logo Khusus

Spons makeup mangrupikeun salah sahiji kosmétik anu diperyogikeun pikeun budak awéwé. Bolu makeup sacara sampurna menerkeun makeup pikeun kulit anu rata sareng katingali lemes. Éta tiasa nganggo makeup gancang. Paling épéktip nalika dianggo nganggo bubuk tapi tiasa dianggo ku cair sareng krim. Éta ogé tiasa exfoliate sareng miceun makeup.

Bahan: spons (polyurethane)

Dicuci: Leres

Pakét: 100pcs / kantong, 1200pcs / karton,

Ukuran karton 40 * 45 * 60cm atanapi

1500 pcs / karton Ukuran karton 45 * 45 * 60cm,

Paket tiasa didesain sakumaha pamundut anjeun.

Logo: Logo Khusus Ditarima, OEM sareng ODM wilujeng sumping.

Ukuran: 40mm * 60mm

Wangun: Teardrop Makeup Sponge, Cucurbit Makeup Sponge, Makeup Sponge with Cut, Customized Bentuk


Detil Produk

Tanda Produk

makeup_sponge_with-packagesBolu makeup mangrupikeun alat makeup anu populér pisan ayeuna. Éta lemes sareng ramah kulit. Bahan bolu makeup nyaéta hidrofilik poliuretan, anu janten langkung ageung nalika minuhan cai. Nalika bolu makeup garing, karaosna super lemes, caket kana kulit, pinuh sareng elastis. Bolu makeup ngagaduhan kamampuan anu kuat pikeun nyerep cai, tapi janten langkung ageung nalika kontak sareng cai. Tahan kana dampal panangan anjeun sareng peres lembut, sareng kalembaban bakal dileupaskeun kalayan gampang sareng kamampuan rebound bakal kuat pisan. Sareng éta super ringan.
Bolu makeup kalayan pori-pori ageung ageung padetna, sareng bakal karasa langkung lemes sareng bubuk cepengan. Bolu makeup sapertos ieu cocog pikeun kosmétik kalayan bahan kandel sareng kandel, sapertos krim pondasi, panyumput, sareng sajabina bolu makeup kalayan stéstata alit ngagaduhan kapadetan tinggi sareng karaosna tangan ketat. Bolu makeup sapertos kieu langkung cocog pikeun cairan pondasi anu ipis, krim BB, krim isolasi, jst.
Pamakéan spons bolu sapertos kieu. Anggo garing contona. Celupkeun bubuk garing langsung. Anggo bolu kanggo masagi wajah anjeun bulak-balik lalaunan sareng lembut dugi ka kosmétik leres-leres nyerep. Anggo bagian tip pikeun ngahias sudut anu hésé dihontal sapertos jangjang irung sareng panon. Anggo baseuh contona. Lebetkeun bolu kana krim pondasi atanapi panyumput anjeun sareng oléskeun kana raray nganggo gerakan stippling, entong dabbing produk pikeun campuran. Anggo tungtung buleudan pikeun nutupan daérah ageung sareng tungtung tiris sakitar irung, sungut sareng panon. Sapu sisi juru bolu kana produk sareng oléskeun kana cangkéng raray sapertos luhur pipi, sasak irung, tulang alis sareng busur cupid.
Bolu makeup tiasa dikumbah nganggo sabun hampang sareng cai. Tangtosna tiasa dianggo deui. Éta ogé ngahémat rohangan sareng gampang dibawa. Dumasar kana kaunggulan di luhur, bolu makeup langkung dipikaresep ku jalma.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami