Rising Rising / Rebounding Squishy Fruits Toy Squishy samangka / strawberry / banana

Ekstra ageung, tambahan lemes sareng tambahan pikaresepeun

Ngaleupaskeun tekanan stres - Hayu emoticon anjeun dileungitkeun, relief setrés, pikaresepeun-ogé mujarab pikeun fokus sareng pamikiran jero. Latihan réhabilitasi sareng émosi curhat.

JUMBO SQUISHIES & SUPER SLOW RISING - ageung, sagedé déwasa. Candak ngan ukur hiji leungeun sareng peres ageung, anjeun bakal reuwas ningali kumaha lambatna naék buah buah.

LUPA LUCU Pikeun SQUEEZE - Salaku cocooan, kado, hadiah ulang taun, conto tampilan, hiasan interior, prop prasekolah, alat bantu pengajaran, latihan rehabilitasi ramo, Bantal Tangan, Emosi Ventilasi sareng sajabana

KUDU BUAHAN - Jumbo Lemon, Nanas, persik, strawberry, cau, squishies samangka, endah pisan bertekstur sareng sadaya sudut sareng kris.

CUT & LEMBUT - Busa poliuretan (PU Foam), tampilan anu realistis ngajantenkeun squishies laun ningkat, squishies super kawaii.


Detil Produk

Tanda Produk

Ekstra ageung, tambahan lemes sareng tambahan pikaresepeun
Upami anjeun cicing di handapeun batu, meres cocooan, atanapi Squishies, anu janten tren ayeuna. Sawawa sareng murangkalih sami-sami obsesi. Sareng nalika éta nyugemakeun pisan pikeun meresan alit-alit éta, atanapi dina hal ieu sato-sato anu lucu, lucu, tuangeun atanapi unicorn, saleresna aya rasa anu saéstuna.

Squishies mangrupikeun cocooan busa anu caang anu rupa-rupa bentuk, desain sareng ukuran. Aya sato alit anu lucu, donat raksasa atanapi kentang goreng. Unicorn sparkling, susu oyag, melon cai, kerucut és krim atanapi alpukat raksasa. Sakumaha namina nunjukkeun, kamampuan anu aranjeunna sadayana sami nyaéta anjeun tiasa sareng kedah mereskeun sihir aranjeunna. Nyesek kunyuk raoseun sapertos naksir seueur roti Roti di antara ramo anjeun. Hijina bédana nyaéta squishes tetep kana bentuk aslina. Terus-terusan deui. Siga sihir.

Squishies parantos janten pikasieuneun pisan kaulinan ti saprak diwanohkeun. Anjeun tiasa ngagentos setrés sareng kahariwang ku meresan aranjeunna, lumayan resep maén sareng alat panyali. Sababaraha urang ngalaporkeun yén maén sareng licik nalika damel, mikir atanapi ngerjakeun PR, aranjeunna ngagaduhan konsentrasi tambahan. Sanaos ieu henteu diuji sacara klinis, hiji hal jelas. Barudak sareng déwasa ngan cinta aranjeunna.

Atribut

Sertifikasi: SGS
Tempat Asalna: Shandong, Cina
Ngaran produk: PU Squishy Toy
Bahan: PU, Foam
Warna: Disaluyukeun
Gaya: Dolanan Promosi
Logo: Logo Khusus Dicitak
Sampel: Sadayana

Detil produk

Bahan: Squishies ieu didamel tina Polyurethane Foam (PU Foam), bahan ieu cekap aman pikeun murangkalih. Krim seungit.

Anggo: Dolanan anu hadé pikeun kakasih unicorn sareng squishies. Perlengkapan pesta Unicorn, kado Natal, kado ulang taun, Kado Paskah, kado Taun Anyar.

Pelepasan setrés: cocooan licik ieu mangrupikeun barang dekompresi anu saé atanapi cocooan anu sampurna. Remes sacara santai, alungkeun atanapi pencét ogé aranjeunna bakal pulih bentuk sateuacanna saatos bari. Dolanan anu hadé pikeun murangkalih sareng déwasa, stres anu hadé sareng ngahémat kahariwang.

Naék lalaunan: Ieu mangrupikeun jinis bahan licik anu énggal sareng ningkat pikeun anu resep licik anom sareng sepuh.
Kami gaduh séri di handap pikeun anu anjeun pilih:
Cocooan licik DIY;
Sato licik;
Alat tulis licik;
Kadaharan licik;
Séri festival Squishy;
Produk licik séjén

Catetan: Pls ulah nempatkeun Mainan Squishy ieu kana sungut anjeun. Upami anjeun ngagaduhan patalékan ngeunaan urutan anjeun, pls kersa ngahubungi kami, kami bakal langsung méréskeun.

PU Foam Squishy Toys


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami