Latihan Kabugaran

  • PU Foam Trigger Points Myofascial Release Fitness Massage Ball

    Pu Foam Trigger Points Myofascial Ngaleupaskeun Bola Pijat Kabugaran

    1. Ngaran Produk: PU Foig Trigger Points Myofascial Release Fitness Massage Ball

    2. Bahan: bahan busa PU

    3. Fitur: Bola pijet nampilkeun titik pemicu dina permukaan pikeun ngabantosan anjeun sareng pelepasan myofascial sareng desain bentukna buleud pikeun pijatan suku akupungtur langkung gampang

  • PU Foam Roller Set with Massage Stick, Spiky Massage Ball, Deep Tissue Ball Massager

    PU Foam Roller Set nganggo Pijet Stick, Spiky Pijat Bola, Deep Tissue Ball Massager

    (1)Naha milih set roller Foam kami? Roller stick stick & ball set kami didamel tina bahan Eco-Friendly & High density Polyurethane foam. Éta ngagaduhan kaunggulan Nontoxic, waktos hirup langkung lami sareng lemes tapi ngadukung tibatan busa anu sanés.(2)SET ROLLER FOAM ULTIMATE Hiji-hijina set roller busa anu kalebet 17kapadetan tinggi, tambahan éksténsif gilinding busa ngembang sareng tongkat pijet, bola pijet jaringan jero. Ngalangkungan sadayana dina hiji set pikeun atlit serius, peminat yoga sareng therapists urut.

  • PU Foam Roller Set with Massage Stick, Spiky Massage Ball, Deep Tissue Ball Massager

    PU Foam Roller Set nganggo Pijet Stick, Spiky Pijat Bola, Deep Tissue Ball Massager

    (1)Naha milih set roller Foam kami? Roller stick stick & ball set kami didamel tina bahan Eco-Friendly & High density Polyurethane foam. Éta ngagaduhan kaunggulan Nontoxic, waktos hirup langkung lami sareng lemes tapi ngadukung tibatan busa anu sanés.(2)SET ROLLER FOAM ULTIMATE Hiji-hijina set roller busa anu kalebet 17kapadetan tinggi, tambahan éksténsif gilinding busa ngembang sareng tongkat pijet, bola pijet jaringan jero. Ngalangkungan sadayana dina hiji set pikeun atlit serius, peminat yoga sareng therapists urut.