Bantal Dukungan Leuweung Mobil sareng Bantalan bantosan Lumbar

Desain ergonomis, sacara alami cocog sareng beuheung sareng beuheung, ngeusi sela sela, beuheung sareng laut, ngajagi tulang tonggong sareng tulang tonggong. Éta ngabantosan ningkatkeun sikep nalika nyetir, ngirangan tegangan otot sareng setrés.

Inti busa mémori, bahan aman, kapadetan tinggi sareng rebound laun, henteu bau, teu aya racun.

Panutup anu pikaresepeun, napas, lemes sareng ramah kulit.

Spesifikasi Produk:

Bantal Mobil: Ukuran: 29 * 21 * 10cm Beurat: 380g

Bantal Mobil: Ukuran: 40 * 37 * 7cm Beurat: 780g

Panutup: lawon bolong atanapi ngaropea

Inti: Foam Mémori


Detil Produk

Tanda Produk

Bantal Beuheung Mobil:
Ngarojong tulang tonggong serviks & Ngaleungitkeun nyeri beuheung: bantal bantosan beuheung mobil ieu desain ergonomis sareng tiasa nawiskeun dukungan anu hébat pikeun beuheung, sirah sareng taktak, bersantai otot anjeun, ngajagi anjeun nyaman nalika nyetir panjang. Kalayan bantal mobil urang pikeun sirah, nyeri beuheung anjeun tiasa diringankeun, éta ogé tiasa ngamajukeun sirkulasi getih, ningkatkeun tulang tonggong serviks.
Bantal dua guna & jangkungna tiasa diatur: Anjeun tiasa nganggo bantal beuheung korsi mobil salaku bantal saré nalika anjeun ngumbara jarak jauh sareng tiasa nyingkahan cangkéng beuheung nalika nyetir. Palanggan ogé tiasa nyaluyukeun jangkungna panangan sirah numutkeun ka jangkungna anu bénten-bénten supados mendakan posisi beuheung anu raoseun.
Busa Mémori Premium & Panutup anu tiasa dicabut: Bantal Headrest kami ngadopsi busa mémori anu 7 ° nyaman sareng premium anu tiasa ngajaga bentukna henteu aya deformasi. Bagian tukang bantalan mobil pikeun mobil nganggo desain seleting kualitas luhur, gampang dibongkar sareng bersih. Panutup lawon lemes sareng raoseun, kalayan desain bolong hawa di tengah payunna, éta tiasa ngajantenkeun hawa ngalir kalayan saé.
Cocog pikeun mobil, bumi sareng kantor: Cocog sareng 95% Kandaraan (kompak, alit, sedan ukuran sedeng / SUV / van / treuk), ogé tiasa dianggo dina korsi kulawarga sareng kantor.

Bantal Mobil:
Bantalan bantosan Lumbar anu sampurna pikeun sadaya jinis korsi / mobil kantor. Upami anjeun nyéépkeun seueur waktos linggih dina korsi kantor sareng nyetir dina mobil, bantal tonggong ieu sampurna ngabantosan anjeun. Éta dirancang sacara ergonomis pikeun ngagentos nyeri beuteung luhur, tengah sareng handap sareng kedap deui, ngadukung anjeun pikeun ngahontal sikep anu séhat sareng ngabantosan ngajaga kurva alami tulang tonggong.

FAQs

1. Dupi anjeun nyayogikeun bantal bobo mémori kapadetan anu béda?
Leres, urang tiasa ngahasilkeun bantal tilem busa ingetan anu béda-béda. Kami nampi kapadetan sareng lelembutan palanggan kalayan conto na nyalira pikeun ref.

2. Dupi abdi tiasa nganggo label swasta kuring?
Leres, kami tiasa ngadamel labél pribadi pikeun anjeun. Biasana, labél swasta ogé disebat labél sisi, tangtoskeun nami mérek sareng produksi barang saderhana.

3. Dupi abdi tiasa ngarobih bungkus kuring nyalira?
Leres, urang tiasa ngadamel pengepakan numutkeun kabutuhan pelanggan.

4. Naha kuring tiasa kéngingkeun conto pikeun nguji kualitas ordo ageung?
Henteu kunanaon kami nyayogikeun conto. Biaya sampel bakal dibalikeun dina urutan resmi anjeun di handap ku negosiasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami