Bread Bentuk Memori Bantal Bantal

Bantal nyetak busa mémori

Panutup napas sareng nyaman

Zipper henteu katingali

Label ngarobih

 

Spesifikasi Produk:

Ukuranna 60 * 40 * 12cm

Beurat1200g

Panutup: Buludru atanapi Disesuaikan

Inti: Foam Mémori


Detil Produk

Tanda Produk

Medium Firm Memory Foam: bantal laun gel bantal & kapadetan tinggi ieu bakal ngajaga bentuk sareng kateguhanna saatos biasa dianggo. Di sagigireun éta, éta disayogikeun sapotong busa pikeun nyingkahan kacau anu kentel.

Kenyamanan Pendukung beuheung: Bentuk roti ngajaga tulang tonggong anjeun lempeng teras sareng hindarkeun masalah tonggong sareng beuheung nalika hudang énjing. Dikurilingan sirah, beuheung sareng taktak tanpa tungtung maot pikeun ngabubarkeun tekanan bobo tina tulang tonggong serviks, ngamungkinkeun anjeun bobo jero sadayana wengi, bantal busa memori cocog pikeun sababaraha posisi bobo, Nalika bobo di gigir, éta nyetél sirah sareng ngirangan péngkolan. Teu aya tekanan dina taktak sareng beuheung. Éta bantal bobo samping hébat.

Panutup anu tiasa dicuci anu tiasa dicabut: Sarung bantal anu ramah pikeun kulit, lemes sareng napas, sareng gampang dibersihkeun, ngamungkinkeun anjeun sareng kulawarga ngaraosan saré pisan ..

Nyaman sareng Aman: Aman dianggo, séhat pikeun sadayana, sareng henteu narik lebu sareng bug. Teu aya racun ngeunaan bantal. Bisi anjeun ngalaman bau anu bau "Foam Segar", éta henteu bahaya. Seungitna kedah ngaleungit dina sababaraha dinten nalika dibongkar sareng ditayangkeun.

Pakét: kantong Opp / Kotak warna / kantong vakum panyegel / bungkus ngarobih

OEM Service : Labél cuci, labél pribadi, logo mérek, ukuran barang, bahan sampul, pola, warna, beurat busa ingetan, sareng sajabana.

Tips

1. Entong nempatkeun busa bantal handapeun panonpoé langsung sareng caang, pikeun cahaya panonpoé bakal mangaruhan lelembutan busa.
2. Saatos muka bungkusan, sateuacan dianggo, disarankeun nempatkeun bantal dina tempat anu tiis sareng berventilasi salami 3-5 dinten.

FAQs

1. Dupi anjeun nyayogikeun bantal bobo mémori kapadetan anu béda?
Leres, urang tiasa ngahasilkeun bantal tilem busa ingetan anu béda-béda. Kami nampi kapadetan sareng lelembutan palanggan kalayan conto na nyalira pikeun ref.

2. Dupi abdi tiasa nganggo label swasta kuring?
Leres, kami tiasa ngadamel labél pribadi pikeun anjeun. Biasana, labél swasta ogé disebat labél sisi, tangtoskeun nami mérek sareng produksi barang saderhana.

3. Dupi abdi tiasa ngarobih bungkus kuring nyalira?
Leres, urang tiasa ngadamel pengepakan numutkeun kabutuhan pelanggan.

4. Naha kuring tiasa kéngingkeun conto pikeun nguji kualitas ordo ageung?
Henteu kunanaon kami nyayogikeun conto. Biaya sampel bakal dibalikeun dina urutan resmi anjeun di handap ku negosiasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami