Bantal Tempat Tidur

  • Memory Foam Baby Sleeping Pillow

    Memori Bantal Orok Saré Bantal

    Dirancang pikeun orok umur 0-1 taun, ngajagaan taktak sareng beuheung, jaga bobo orok anjeun.

    Panutup lemes, raoseun sareng ramah kulit, jaga kulit lembut orok.

    Spesifikasi Produk:

    Ukuran: 25cm * 23cm * 3cm

    Beurat: 130g

    Panutup: 100% Katun atanapi Disesuaikan

    Inti: 100% Foam Memori

  • Bread Shape Memory Foam Pillow

    Bread Bentuk Memori Bantal Bantal

    Bantal nyetak busa mémori

    Panutup napas sareng nyaman

    Zipper henteu katingali

    Label ngarobih

     

    Spesifikasi Produk:

    Ukuranna 60 * 40 * 12cm

    Beurat1200g

    Panutup: Buludru atanapi Disesuaikan

    Inti: Foam Mémori

  • Butterfly Shape Memory Foam Pillow

    Bantal Mémori Bentuk Kukupu

    Bahan busa mémori laun-laun, henteu bau, aman sareng ramah lingkungan.

    Mesin tiasa diseuseuh & tiasa dicabut.

    Desain ergonomis, ngaleupaskeun tekanan awak nalika bobo, masihan anjeun perawatan bobo anu langkung saé.

    Spesifikasi Produk:

    Ukuranna 48 * 30 * 10cm

    Beurat570g

    Panutup: Buludru atanapi Disesuaikan

    Inti: Foam Mémori

  • Wave shape slow rebound 100% memory foam sleeping pillow

    Wave bentukna rebound laun 100% memori bantal saré bantal

    100% Memory Memory ngirangan titik tekanan antara taktak, beuheung sareng tonggong.

    Lawon Bernapas

    Lalaunan-rebound

    Zipper henteu katingali

    Label Disaluyukeun

    Spésifikasi:

    Ukuran: 60 * 40 * 1210cm    Beurat1200g

    Ukuran: 50 * 30 * 108cm     Beurat710g

    Ukuran: 42 * 27 * 6 cm Beurat460g

    Panutup: Buludru atanapi Disesuaikan

    Inti: Foam Mémori