//cdn.globalso.com/wfmblsponge/MBL-15.jpg
//cdn.globalso.com/wfmblsponge/MBL03-2.jpg
//cdn.globalso.com/wfmblsponge/MBL-1110.jpg
//cdn.globalso.com/wfmblsponge/MBL01.jpg
about

Wilujeng Kanggo Meibaoli

kalayan cinta & kumawula

Weifang Meibaoli Sponge Products Co., Ltd perenahna di Kota Weifang, propinsi Shandong, Cina. Lokasi geografis anu hadé, caket sareng palabuhan Qingdao mangrupikeun transportasi anu merenah pisan anu mastikeun yén pangiriman gancang. Meibaoli Sponge Products Company mangrupikeun langkung ti 10 taun produsén profesional kalibet dina ngahasilkeun sababaraha jinis produk bolu, sapertos bola anti setrés PU, cocooan licik, bantal bentuk U perjalanan, bantal busa mémori saré, bantal kantor sareng bolu makeup kageulisan. Produkna cukup kalapa sareng kualitas luhur sareng harga anu saé pisan ditampi sareng disambut hangat ku pasar global. Ayeuna, produk ieu parantos diékspor ka Kanada, Amérika Serikat Amérika, nagara Éropa sareng Tengah-wétan.

diajar deui

Produk Kami

Husus dina produk busa PU.

  • Memori Bantal Bantal

  • PU Busa Kaulinan

  • Bolu Makeup / Puff

  • Latihan Kabugaran

Bérita paling énggal

Tetep saluyu sareng jaman, panaratas sareng inovasi, sareng ngaladéni kerjasama global kalayan sikep "win-win".